|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  03-03-2013, 23:16 | #1 | |
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Chorzów 
				 |   Quote: 
  Natomiast jeśli chodzi o tajemnice, to Was mam ''rozszyfrowanych'', nie mam Waszej konkurentki z klasy   
				__________________ ''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' | |
|   |   | 
|  10-03-2013, 03:24 | #2 | 
				 |   

Linienia nadszedł czas...Baldur przed wystawą wyłysiał jak nieboskie stworzenie   Nie ma już nawet kryzy i w domu mówią, że wygląda jak hiena  Jesteśmy osamotnieni ?   
				__________________ ''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' | 
|   |   | 
|  11-03-2013, 10:36 | #3 | |
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   Quote: 
  Myślałam, że miesiąc temu poziom łysości był taki, że bardziej się nie da i do Katowic zdąży to to odrosnąć chociaż troszkę  Myliłam się i to baaaaaaaardzo  Miesiąc temu, to był półmetek  Stan zaawansowania jest taki, że po prawej i po lewej stronie głowy odstają po 3 włosy na krzyż które kiedyś były kryzą  Do tygodnia już nic nie będzie odstawać    Za to nasz debiutant na brak futra nie narzeka  ma i szczenięcy puszek i początki takich doroślejszych kudełków  Ale główka jeszcze cała w puszku  Jak to maluszek   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | |
|   |   | 
|  11-03-2013, 19:29 | #4 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2012 Location: Kraków 
				 |   

My już rozpracowaliśmy naszą konkurencję w klasie baby - Lucy z Lasów Preczowskich: http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/cat/1/0/18807 Mała jest śliczna, a nasza Awaria (Hooxie) już nie może się doczekać żeby poznać i zaprzyjaźnić się z nową wilczą kumpelą  Fajnie się składa bo suczki urodziły się dokładnie tego samego dnia   | 
|   |   | 
|  13-03-2013, 23:31 | #5 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 |   

No i nasza Diablica wyłysiała jak kolano .... Wiosna idzie niby dobrze ale jednak mogła trochę poczekać aby wszystkie wilczaki pokazały się w zimowym futerku .Czyli zapowiada się parada łysolków haha    
				__________________  spiderwolf.plhttp:// | 
|   |   | 
|  15-03-2013, 14:15 | #6 | |
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   Quote: 

__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | |
|   |   | 
|  10-03-2013, 13:21 | #8 | |
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  10-03-2013, 17:27 | #9 | 
| Junior Member Join Date: Jun 2012 Location: Pszczyna 
				 |   

Mam wstepne info, że pokazy agi zaczynają się o 13 więc zapraszamy    | 
|   |   | 
|  10-03-2013, 18:05 | #10 | 
				 |   

Graba mnie zmotywowała, więc poszukałam jeszcze raz i znalazłam   Drugą suczką w babikach jest LUCY z Lasów Preczowskich   
				__________________ ''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |