![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
a od kedy admin zna polski- na to jest email i czekanie jak czekaja i inne tez
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Chociaz przypominam sobie czasem, ze jak Burej (primo voto Puchatkowi) zachcialo sie kiedyś zmienic nick, jej życzenie zostało spełnione w jeden dzień - wiec jednak cuda się zdarzają, prawda? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
forum to nie baza
![]() A ja mam problem, bo cos wysylalam ale nie wiem co, a tym samym czego brakuje ![]() Dzis wieczorem bede miala fotke do bazy mam nadzieje ze zdaze, bo aktualizacja miala byc pod koniec tygodnia... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Pierwszy raz pisze na forum - zawsze pisalam bezposrednio "do bazy", ale jak widac moge sobie pisac w proznie - czy to po polsku czy po angielsku - po chinsku nie napisze, bo nie znam jezyka
![]() Bledow w naszym miocie O bylo wiecej i jak mowie czesc zostala poprawiona, czesc nie. W miedzyczasie u Otiego pojawilo sie zdjecie Otsandy - nikt nie prosil o taka zmiane. Przez rok doprosilam sie tylko o drobiazgi, ale nadal pomimo prosb nie sa zdjete np. dane Krzyska. Inna sprawa, ze ktos ok. 2 tygodnie temu wrzucil nasz nowy miot i imiona szczeniakow, ktore jeszcze nie sa na 100%, wiec jesli sie cos zmieni bede musiala znowu rok czekac na zmiany. Ja zawsze wrucam takie info jak szczeniaki sa juz w nowych domach. Swoja droga nie publikowalam tych danych na angielskim WD - sa tylko na naszej stronie, polskiej dyskusji na FB i tu http://www.wolfdog.org/forum/showpos...8&postcount=60 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Tylko dlaczego zaktualizowano część moich danch, a część nie... A wszystkie były w jednej wiadomości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
przepraszam bardzo 1. nie ma nigdzie info przynajmniej ja nie znalazłam kto administruje tu czym 2. pisalam na maila chyba ze 100 razy w przeciagu roku bo w bazie jest zdjecie nie mojego psa i jeszcze z okresu szczeniecego... powiem wiecej, pisałam nie tylko ja, pisała też ssmok i jakoś odzewu brak, wiec czekam i czekam, tylko ile skoro rok to jak widac za malo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
ha ha teoria ze admin to Margo juz dawno zmarla
![]() ![]() takie pisanie tu smieszne wyglada ze strony - tak samo jak ja pisalam na litewskim ze ma cos zmienic i JUZ i potem byc zla ze nie zmieni ![]() ![]() na dodatek, nie zadowolone osoby zawsze sa te same ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
dokladnie jefta ma racje - moderatory forumow to nie admin
![]() noo chyba normalne ze jezyk glowny jest jeden z 4 i w tym polskiego jak i litewskiego nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
może dlatego, że chcą, żeby w bazie były rzetelne dane? nie pokuszę się o zgodne z naszą mentalnością - bo tak! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
nie trzeba pisac
![]() ![]() danne to jedno, wysylac na meila i czekac, a to jaka fotka bedzie - jaka ronica, od tego pies nie zrobi sie lepszy czy pekniejszy ![]() lepej idz cie na angielski forum zalowa cie tam wieksza mozliwosc ze admin przeczyta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
no i zaczynam rozumiec po co admin nie czyta co pisza w forumach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |