![]() |
![]() |
|
Videos & photo stories Foto i video blogi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Mi zależało na robieniu w miarę profesjonalnych zdjęć w ciągu dnia. Nie jestem zaawansowanym użytkownikiem i mimo, że większość funkcji lustrzanki alfa jest dla mnie jeszcze nieznajoma to jestem bardzo zadowolony z jakości wykonanych zdjęć. Bardzo polecam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
ja sie z alfy przesiadlam na nikona i szczerze alfy nie polece
![]() teraz z perspektywy nie bawilabym sie w obiektywy po minolcie, tylko od razu kupilabym nawet najprostrzego nikona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Ja nadal polecam Pentaxa .Ma jeden z najlepszych kitowych obiektywów na początek mnie taka jakość portretów wystarcza dla przykładu
![]() ![]() plusy to 6klatek/s do 25 fotek , minus że jest słaby bufor i trochę czasu przerzuca foty na kartę pamięci szybki autofokus jak na wiertarkę trochę zaciemnia fotki, ale jak się wyczuje aparat to można je skorygować o wiele lepiej radzi sobie z automatycznym balansem bieli przy sztucznym świetle w porównaniu z canonem 50d.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
a ja się wychowałem na tych aparatach i to dopiero trzeba umieć
![]() ![]() http://www.aparatyanalogowe.pl/content/zorki-1bs |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
zorka po tacie i zenit z 18-ki . spawne.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() to se ne vrati... a zenitha z tamtych czasow wciaz mam (w piwnicy), tylko mu te soczewki jakos zwyrodnialy na starosc i nie trzyma ostrosci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|