![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
K-Lee Family
|
![]()
Czarny to wiadomo, ale biały to też klasyka
![]() ![]() ![]() Ale tak jak Sssmok napisała, biały pasuje do wszystkiego, wszelkie inne odcienie mogą zupełnie inaczej wyglądać na druku, ecru może wyjść żółtawy itp, więc może nie pasować do kolorów ścian. Ja właśnie będę mieć ściany ecru, więc mi by się zlewało ![]() Ale to tylko mój punkt widzenia, i tak wszystko zależy od autora, który to wszystko robi nam za free, poświęca własny czas, więc nie ma marudzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() A co do mikolajow i gwiazdek serio na swieta nie chcesz? ja tam lubie ten swiateczny kicz, w tym roku Smrodziach dostanie nawet obroze w mikolaje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
Dla mnie niestety święta co roku nie są zbyt wesołe, więc raczej unikam
![]() Co nie znaczy, że jeżeli większość wyrazi taką wolę, a Sssmok stwierdzi, że to dobry pomysł to ja zaczę marudzić ![]() ![]() Na razie to faza projektowa, więc chyba można dawać uwagi, zostaną lub nie rozpatrzone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Może jednak bez mikołajowych czapeczek i wielkanocnych wilczakowych jajek...
Tak jak napisała Gia: z >>Klasą<< ![]() A i Sssmokowi będzie łatwiej/szybciej -Ona też ma swoje "zajęcia w podgrupach". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
No moja wyobraźnia już widziała przebrania karnawałowe w styczniu, serduszka walentynkowe w lutym, gożdiki w marcu, jajka i kurczaczki w kwietniu, dynie w październiku, świeczuszki w listopadzie i czapeczki w grudniu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|