|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
ha! Właśnie zaczęłam się zastanawiać nad wilkowym kalędarzem żałując, że widziałam nigdzie wilczakowego...A tu proszę. Jak najbardziej jestem za
|
|
|
#2 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Adres: [email protected].
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Czyli po 10 fot swojego wilczaka??? Do kiedy słać???
|
|
|
#4 |
|
Wilkokłak
|
I jaki rozmiar zdjęć?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
10 zdjęć niech będzie limitem. Jak ktoś ma np. 3-4 ulubione niech tyle pośle. Rozmiar- jak największy, myślę że poniżej 2 MB nie ma co schodzić. Z drugiej strony to kolaż, więc z RAWami nie ma co wyskakiwać.
Ale to Sssmoka "działka", więc poczekajmy co ona na to |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Gdy Sssmok tu wpadnie, to się wypowie. Ja się zastanawiałam nad terminem i tą ilością zdjęć.
1. Dzisiaj jest 23.10..... może by te zdjęcia słać max. do 1.11.? ... Będą 4 dni wolne... Sssmok też musi mieć chwilę by przejrzeć na spokojnie wszystko i zrobić koncepcję /odrywanie się co chwila, to nie robota.../ 2. Czy z tych 10-ciu zdjęć będzie wybrane jedno? Czy to będzie zależało od ilości Chętnych na kalendarz? Bo jeśli będzie mało chętnych, to zapewne zdjęcia danego wilczaka znajdzie się kilka razy w różnych miesiącach, a jeśli będzie wielu chętnych to trzeba będzie wybrać po jednym-dwóch.... I jeśli jest podział na miesiące, to może niech każdy z nas-chętnych na wszelki wypadek śląc zdjęcia plenerowe zaznaczy, który miesiąc go najbardziej interesuje, by pasowało z tłem. Bo zdjęcia we wnętrzach, to nie problem. Piszę chaotycznie, bo się kompletnie na tym nie znam /i jeszcze parę godzin będę się budzić przy tej pogodzie/, ale może mnie jednak Ktoś zrozumie... ... Te wielkości zdjęć i nomenklaturę fachową, to poproszę w "ludzkim języku"..... bo tak nie bardzo wiem, czy to "RAW", to jakaś inwektywa cy co...... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilkokłak
|
Wg mnie RAWy odpadają z prostego powodu; nikt nie może wymagać od Ssmoka, żeby nam obrabiał nasze zdjęcia (pomijając sam rozmiar RAWów) i tak już będzie miała wystarczająco dużo roboty z przeglądaniem, wyborem i składaniem otrzymanego materiału.
Co do rozmiarów zdjęć - wszystko zależy, jaki duży będzie docelowy wydruk, ale zakładam, że fotki w kalendarzu nie będą rozmiarów plakatu, tylko raczej niewielkie, zatem z rozmiarami (i wagą plików) też wg mnie nie ma co przesadzać. Ale ostatecznie niech się wypowie Ssmok. Last edited by Grin; 23-10-2012 at 11:02. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
pomroczność jasna
ALe i tak skrzynka robi zwrotkę, pewnie przepełniona Last edited by Wonderfull Wolf ES; 28-10-2012 at 23:06. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Się dowiedziałem, sobie przeczytałem.....
Pomysł genialny, jesteśmy jak najbardziej za zamiawiamy już hurtowo Lunek też będzie
|
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
Hie hie, może jesiennie z zeszłego roku?
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zorientowani będą wiedzieli, że wilczak miną potrafi sprawne zmanipulować zakochanego do obłędu Opiekuna...... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Dziad Borowy
|
Raczej przekroczona dopuszczalna wielkość pojedynczej wiadomości.
Na początku zwrotki powinien być taki komunikat: 552-5.2.3 Your message exceeded Google's message size limits. Please visit 552-5.2.3 http://support.google.com/mail/bin/a...py?answer=8770 to review 552 5.2.3 our size guidelines. Odrzucane są wiadomości większe niż 25MB, ale trzeba pamiętać, że załączniki w mailach puchną o około 33%. Dlatego do jednej wiadomości można załączyć pliki o łącznej wielkości poniżej 19MB.
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
Postaram się jeszcze dziś wysłać swoje zdjęcia, muszę jeszcze przejrzeć cały 2010 i 11 - a trochę tego jest
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
Proszę o informacje, kto i ile chciałby zamówić kalendarzy, gdyby cena była "do łyknięcia" -już pora porozmawiać z drukarniami.
A-ha.... dostałam inf. od Sssmoka, że format kalendarza to A4. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|