|
|
|
|
#1 |
|
K-Lee Family
|
Śliczności
Bawcie i uczcie się dobrze!!!
Last edited by Gia; 20-09-2012 at 00:47. Reason: błąd |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
(na całe szczęście, bo ileż można :P)Skorzystałam z chwili, że ja już trochę odespałam ostatnie dwa tygodnie, a młody spał, żeby się wreszcie oficjalnie przywitać... ale właśnie się obudził i zaczął zamiatać, więc koniec forumowania chyba na dziś |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
K-Lee Family
|
Z jednej stronie Ci zazdroszczę, a z drugiej mogę odetchnąć z ulgą...
Moje baby śpią jak zabite już od dobrych paru godzin. System doby już działa Ale zgłaszam zapotrzebowanie na więcej fotek!!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Zdjęć cały czas nam przybywa, ale przez moje ciągłe i chroniczne niewyrabianie się z życiem (tjaaa, projekty) nie miałam ich jeszcze czasu wrzucić nawet na facebook'a... ale obiecuję nadrobić
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
No >>CZE!<< z rana!
Zaraz otwierają sklepy, to możesz robić makijaż.... A potem, w ramach zasady "lepiej przeciwdziałać niż leczyć" do: -mięsnego -10kg "smaczków"; -markieta: haczyki i zasuwki do drzwiczek /kosz na śmieci, szafki nisko ustawione -np. z butami, szafy, a w przyszłości do kolejnych pomieszczeń/, kołki z wkrętami /instalacja półek na wyższym poziomie/, łańcuch z kłódką do lodówki, dodatkowe komplety pościeli i koców /w końcu "Czesław"-szczypior JUŻ śpi "po bożemu" na łóżku/, łyżki drewniane /nam Ozzy właśnie "zjadł" kolejną, tę co ŻEM "paszę" ważyła/, 4kpl. ścierek /tego nigdy za wiele/, mop, śrubokręt i kombinerki /podokręcać niedokręcone/, taśma izolacyjna do reperacji kabli; -apteki: zioła uspokajające /a tak ze 3op -na wszelki wypadeczek/, woda utleniona, plastry, spirytus, Rivanol; -hurtowni weterynaryjnej: bandaże, środki odkażające /najlepiej z antybiotykiem/, plastry. -pasmanterii: nici /w wielu kolorach po 1szpulce/; -sklepiku przykościelnego: książeczka z kantyczkami /z ziołami uspokajającymi dobrze się podśpiewuje w rytmie mantry.../; -"Alkoholi Świata"-co tam już uważasz, gdy zioła przestaną działać...... Co mi się jeszcze przypomni /przejdę po chałupie-powspominam/, to dopiszę.... ![]() I cóż Ci jeszcze mogę powiedzieć.... teraz już tylko: "Z Bogiem!" /i pamiętaj: zrobiłaś to na własne ryzyko... /
Last edited by Puchatek; 20-09-2012 at 07:42. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
No, w koncu zalozylas watek malego, wiec jeszcze raz gratuluje i jeszcze raz zycze Wam mnostwo wytrzymalosci. Ehh, skad ja znam te nieprzespane noce, wieczny dylemat czy jak maly spi to tez spac czy moze nadrobic z nauka, na szczescie Smrodziach juz duzy i grzecznie spi kiedy mnie to pasuje, dlatego jeszcze zycze by Cresil nie sprawial tylu problemow, by dawal sie wyspac i byl najukochanszy na swiecie
No i mam nadzieje ze bedziesz zamieszczac wiele zdjec bysmy widzieli jak pieknie rosnie.
|
|
|
#7 |
|
Wilkokłak
|
Ha, wygląda na to że "zgarnęłaś" jedynego młodzieńca z miotu.
Powodzenia i dawaj duuuużo zdjęć. Już widać ten peyowy pyszczuś i koniecznie chcę oglądać go często. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|