|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Galicyjski Wilk
|
Joasia...ale co Wy robiliście w tej trawie??? bo patrzę na zdjęcia i jakoś nic mi nie przychodzi do głowy...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tmave Zlo
|
Wychodzi mi, że kotłowaliśmy się radośnie....
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Tak mi się skojrzyło z zabawami naszych dziewczyn...
Aroon ( Barbelo Wilczy Duch ) Atman NEMO ME IMPUNE LACESSIT Last edited by szodasi; 27-08-2013 at 13:41. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
a tutaj po raz kolejny nauka karmienia i zabierania z michy
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
haha u nas było podobnie
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
zauważyłam, że mój wilczak, który drastycznie molestuje w zabawach dorosłych, w stosunku do dzieci jest bardzo delikatna i się wycisza. nie mieszkała nigdy z dziećmi i miała z nimi dość ograniczony kontakt gdy dorastała, bo niewielu znajomych miało odwagę pozwolić dzieciom się bawić z dużym psem, więc kontakt miała głównie na wystawach, ale teraz gdy widzi dzieci od razu chciałaby do nich dołączyć. O ile do pieszczotliwych psów ona nie należy, to widać, że dziecięce głaskanie bardzo ludzi.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
to w końcu i ja się przełamię. Moja Suczysława pięknie nawiązuje relacje z naszym maluchem. Serce rośnie jak obserwuję jej oddanie i troskliwość jaką przejawia wobec Młodego. Najzabawniejsze jest to, że gdy zostawiamy go samego leżącego to Młoda wchodzi w stan czuwania, czyli kładzie się przy nim i obserwuje każdy jego ruch i gdy mały tylko zakwili najpierw z popiskiwaniem alarmuje nas a potem sprzedaje Młodemu buziaka "na uspokojenie", gdy z Brunem leżę ja i ją zaproszę to wtedy ich wspólne relacje wyglądają tak:
Inne dzieci Młoda totalnie ignoruje po tym jak sprawdzi, że to nie nasz Nie jest to broń boże relacja "wilczak jest cudownym psem rodzinnym", jest to relacja "mój wilczak jest dobrą ciocią" |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
P.S. Mam tylko jedno zapytanie odnośnie tego tematu (niestety nie przejrzałem go od deski do deski z braku czasu): czy psy w takim samym stopniu jak suczki wykazują się anielską cierpliwością w stosunku do najmłodszych, czy też bywa z tym różnie?! Last edited by Wilczy Duch; 18-02-2013 at 23:19. |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|