![]() |
![]() |
|
Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pokrok kupředu je fajn, ale proč to vyhnutí přejímce? To by mělo vyřadit psy bez očkování nebo na první pohled nemocné. Nebo se pletu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Aha, asi jsem špatně pochopil co je veterinární přejímka :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Vidíš tam snad někde slovo "veterinární"?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Tady ne, ale mám pocit, že šlo vždycky o veterinární přejímku... nebo se pletu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
nee vždy byli 2 přejímky, jedna byla venku před vchodem, kde se kontrolovali očkováky a druhá byla, když si šel dovnitř a tam seděla např lenka a paní Andrlová, kde se kontrolovali členům průkazky a popřípadě zaplacení akce a psům se odebírali PP, kvůli svodo/bonitačním kartám
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Přesně tak.
Veterinární přejímka už nemusí být povinně provedená veterinářem, stačí kontrola očkovacího průkazu a objektivní kondice psa pověřeným pracovníkem. Ten bude sedět u vchodu do areálu a bude kontrolovat nekompromisně všechny zvířata, který budou chtít projít. Formální přejímka přihlášených psů byla vždy jako další v pořadí v kanceláři. Ta teď proběhne u mě doma v počítači a fyzicky se bude týkat jen těch joudů, co se nepřihlásí včas. Ostatní můžou jít na kafe nebo na prohlídku areálu. Do kruhu k měření pak už každý vezme PP nebo výkonnostní knížku. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|