![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
hmmm nie patrzałem na to z tej strony ... Dziękuje za ukazanie mi nowej "płaszczyzny" ...Faktycznie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Co kto lubi
![]() Każdy jest inny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
I psu.
Amen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Teraz i zawsze i na wieki wieków eee ?? Amen
![]() A teraz wróćmy do tematu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Witaj Daniel
![]() Dla mnie wilczak to też pierwszy pies (pomijam jamniczkę rodzinną i rodzinnego dalmatyńczyka męża). Teraz mam 2 wilczaki i też mieszkamy w bloku, choć już niedługo ![]() A co do Twojego ostatniego pytania. Obie moje suki nic nie zniszczyły w domu, chyba, że już nie pamiętam czegoś z czasów jednego psa... ale skoro nie pamiętam, to znaczy, że nie było to nic istotnego ![]() Druga ma teraz 9 miesięcy i jak dotąd zerowe saldo zniszczeń ![]() Bądź wytrwaly, czytaj forum i oszczędzaj na własnego wilczaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Na pierwszej stronie tego wątku masz chyba wystarczającą listę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
K-Lee Family
|
![]()
No i wszystko przez Was!!!!! Jakbym się nie chwaliła to bym nie miała...
Lolka vs kantarek = 1:0 dla Lolki... A byłam tylko w kuchni herbatę zrobić i jak wychodziłam sunia tak grzecznie i słodko spała ![]() Znienawidzony choć rzadko używany kantarek poległ w śmieciach... Moja wina, moja bardzo wielka wina, trzeba było na wierzchu nie zostawiać ![]() Grunt, że mam drugi ![]() Zakładam, że Lolka jeszcze nie raz da nam popalić. Ja się wypaliłam i zwyczajnie mi się nie chce stosować aż takiej dyscypliny - dlatego Kalinka jest szczęśliwą, leniwą, dobrze wychowaną damą, a Lolka wulkanem energii (który i tak w domu zachowuje się dość łaskawie), nieokiełznanym, szalonym i nie wychowanym diabełkiem w owczej skórze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|