|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Jeszcze raz gratuluję wszystkim psiakom, szczególnie za wytrwałość, bo upały były naprawdę zabijające...
...mnie słońce też pokonało - szczególnie na nosie |
|
|
|
|
|
#2 |
|
K-Lee Family
|
No i my wreszcie dotarliśmy do domku
Bajkom serdecznie dziękujemy za gościnę, a Wasz dom w pełni zasługuje na przydomek "Wilków z Baśni" Z maluchów jestem naprawdę dumna A teraz wyniki, my tylko wczoraj na wystawie krajowej, dziś jedynie towarzysko i kibicująco Mimo upału Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna - o imieniu roboczym na dziś Rózia zaprezentowała się świetnie - ocena wybitnie obiecująca i fajny opis Gran Milagro Azul Atropa Bella Donna, dla przyjciół Mandżur pokonał przefajnego i przemiłego konkurenta, a potem siostrę zdobywając tytuł Najlepsze Szczenię Jagoda, ciasto jak zawsze... rozpieszczasz nas Miło było Was wszystkich spotkać znowu, a niektórych poznać!!!! Ten wyjazd zdecydowanie zostanie w mojej pamięci |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
'Wilk z baśni' :)
|
no to jeszcze my
Quote:
Quote:
Dziewczyny mi tu patrzą przez ramię i mówią, żeby podziękować psom za wspólne szaleństwa, a najbardziej serdecznie pozdrowić Darka, szczególnie od Fusi Co do wyników, to Lunia pierwszego dnia doskonała1+CWC+Zwycięzca/Naj.Suka, a drugiego dnia doskonała1+CWC+Zwycięzca/Naj.Suka+CACIB Lunek (zwany w niektórych kręgach Anyżem Lunarem) z Michałem też superowo, pierwszego dnia chłopacy zgarnęli doskonałą1+Zwycięzcę Młodziezy+ Naj.Juniora; drugiego dnia dostali bardzo dobra4 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, dla wszystkich "nowych szamponów", dla wszystkich rozpoczynających championaty,dla debiutantów i generalnie wszystkich że wytrzymali w tym upale PS. chciałam powiedzieć, że znaleźliśmy w szklarni strasznie fajną latarkę: Jagoda, pozdrów Łukasza
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 18-06-2012 at 16:58. Reason: bo bzdurę napisałam:) |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
miło było Was wszystkich poznać osobiście .... no i przefajne wasze pieski
|
|
|
#5 |
|
|
Jeszcze się spokojnie zdążycie obyć
Dodałam wyniki do bazy z obydwu dni, błąd poprawiłam sama po sobie,czekam tylko aż go poprawi administracja
|
|
|
#6 |
|
czuły barbarzyńca
|
Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow, a dla Lunki szczegolnie - widac, ze obadwa sędzie się na niej poznały (choc są chyba z innych bajek
[nomen omen])3xP - Piękna Ponad Podziałami |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Miałam wysłać każdemu priva, ale po dwóch wiadomościach stwierdziłam, że może jednak tutaj podam link i może każdemu będzie wygodniej
Jutro dorzucę jeszcze zdjęcia z niedzieli ![]() https://picasaweb.google.com/1076053...CMqmkYLe3OGGOw Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Quote:
makota, cudne zdjęcia zrobiliście!!! Można sobie wziąć i wypożyczyć??
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 19-06-2012 at 12:52. |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|