|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Distinguished Member
|
Do mnie dotarła wersja, że żaden bury kupy w ringu nie zrobił, więc kina akcji tym razem nie będzie
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
a ilu fotografów było .... a jaki sprzęt mieli
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
/ http://www.dogs.pl/10/caly_swiat_przeciwko.html / |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Dark wczoraj dostał CWC, a dzisiaj CWC i res.CACIB :-)
jesteśmy strasznie dumni :-) a Dark odsypia, namęczył się chłopak, naburczał na wszystkich, pośpiewał trochę ![]() dziękujemy Agnieszce i Wojtkowi za gościnę, było bardzo miło, jestem zakochana w Waszej posesji, naprawdę "Bajkowo" :-)
|
|
|
#5 |
|
Galicyjski Wilk
|
Bardzo mi był miło spotkać się z Wami wszystkimi,niestety upał mnie pokonał.........no starość nie radość tak więc przepraszam że tak szybko "zwiała"
Intifada Maly Bysterec- złoto,CWC a Galicyjskie niech się same chwalą |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
My mamy Zwycięstwo Młodzieży i ukończony Szamponat Młodzieży. Pan Czerniakowski bardzo skrupulatny, nie przejmował się lejącym żarem z nieba. Bystra została opisana jako "średnio silna o bardzo dobrych proporcjach, b. dobry typ i wyraz, dobra głowa, prosty grzbiet, bardzo dobre kątowanie kończyn, prosty front, kończyny prowadzi równo, silna przestrzenna, dynamiczna akcja."
Ja osobiście wymiękłam... słońce mnie też pokonało i moją skórę na karku, auć..
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Jeszcze raz gratuluję wszystkim psiakom, szczególnie za wytrwałość, bo upały były naprawdę zabijające...
...mnie słońce też pokonało - szczególnie na nosie |
|
|
|
|
|
#8 |
|
K-Lee Family
|
No i my wreszcie dotarliśmy do domku
Bajkom serdecznie dziękujemy za gościnę, a Wasz dom w pełni zasługuje na przydomek "Wilków z Baśni" Z maluchów jestem naprawdę dumna A teraz wyniki, my tylko wczoraj na wystawie krajowej, dziś jedynie towarzysko i kibicująco Mimo upału Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna - o imieniu roboczym na dziś Rózia zaprezentowała się świetnie - ocena wybitnie obiecująca i fajny opis Gran Milagro Azul Atropa Bella Donna, dla przyjciół Mandżur pokonał przefajnego i przemiłego konkurenta, a potem siostrę zdobywając tytuł Najlepsze Szczenię Jagoda, ciasto jak zawsze... rozpieszczasz nas Miło było Was wszystkich spotkać znowu, a niektórych poznać!!!! Ten wyjazd zdecydowanie zostanie w mojej pamięci |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
NOOO, brawo, chyba dorosłego pykniecie szybciej niż młodzieża
|
|