|
|
|
|||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Gratulacje !!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
aen'drean va, eveigh Ain!
|
Szanowne ukłony dla Pana Urobacha i jego Pańci
Brawo!
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Jeszcze raz dziekujemy, a "Pan Urobach" mnie szczerze rozbawil
, tym bardziej, ze teraz lata za swoja nowa pileczka i bawciusia sie nia jak szczeniak |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
No wiec jak wiadomo w maju zdalismy PT1, w sierpniu ZOP i jako ze zostalismy wciagnieci na kolejny egzamin to postanowilismy pojsc za ciosem i dzisiaj zdalismy BH, ciesze sie niezmiernie, tym bardziej ze w parze bylismy z samcem dobermana no i Urciowy jest jeszcze mlody szczyl i uwazalam ze jest jeszcze troche za mlody, widocznie znow go nie docenilam, choc zdal w typowym dla siebie stylu, totalnie na luzie majac w nosie wszystko
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
No to burczący Urcio dał czadu wobec drugiego chłopaka. Brawo! Możesz opijać, jest co
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
Znaczy, że się skupił i poważnie podszedł do zadania, żeby nie dać plamy
Ale tez się wsypał, bo pokazał, że może nie burczeć, acha! Możesz to wykorzystać |
|
|
|
|
|
#8 |
|
love and terror
|
Noooo Asia, gratki! Garuda chetnie pogratuluje
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Wielkie! gratulacje! To swietny egzamin. Mowiono cos o jego uznawaniu? Na GKSP wisi info ze jednak nie jest zatwierdzony
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
Quote:
EDIT: weszlam na strone, mowisz o tym komunikacie, prawda jest taka ze truja tylek tym egzaminem, ale chyba juz kaza wg niego zdawac bo wiem ze dzisiaj psy zdaja IPO i bez tego egzaminu nie chcieli ich dopuscic (no chyba ze mieli juz wczesniejszy poziom IPO zdany) W maju wystarczylo miec PT, od wakacji truja o BH. Aha a co do fajnosci egzaminu, nie wiem, takie duperele, lazisz i lazisz, czesc druga jest postepem ale w sumie kazdy pies mieszkajacy w miescie przejdzie spiewajaco, bardziej mi sie podobalo w ZOPce
Ja & Urciowaty Last edited by avgrunn; 30-09-2012 at 10:35. |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|