![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() PS. troszke zazdroscimy wyjazdu, ale musze byc na posterunku maturalnym - pożywne obiadki dla synusia, pilnowanie, zeby sie wysypiał itd itp ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() PS Jak łapsko?
![]() |
![]() |
#43 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Jedną rzecz muszę sprostować, bo robisz z Dewi jakiegoś potwora - owszem, suki nie zaprzyjaźniły się ze sobą jakoś specjalnie, ale Cayo nigdy nie doznała żadnego uszczerbku na zdrowiu, nawet najmniejszego draśnięcia (no chyba, że ja czegoś nie pamiętam ![]() Poza tym żałuję, że się nie spotkamy na majówce - dawno Was nie widziałam i fajnie by było powspominać dawne dzieje... No ale może będzie jeszcze okazja. Tymczasem życzę wszystkim dobrej zabawy i udanego wypoczynku na Kaszubach :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() Mam nadzieję, że Cayuta już OK (nam też się udało w święta jakoś poskładać do kupy). Byliśmy teraz w Giżycku, ale nawet nie zadzwoniłam - wiśnia ze mnie, ale świadomość wsparcia, o którym mówisz jakoś ostudziła zapędy towarzyskie ![]() Może następnym razem wpadniesz w okolice Warszawy nie jak po ogień, tfu, po szczeniora ![]()
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
O nie!!! Teraz to przegięłaś na maxa!!! Jak mogłaś nie zadzwonić, nie wpaść do mnie będąc w Giżycku??? Przecież potwory zawsze można gdzieś pozamykać w odosobnieniu, by móc spokojnie wypić kawkę ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() [ale offa sobie urządziłyśmy - nie tylko za Belkę nam się dostanie ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Senior Member
|
![]()
Joanna - super że wpadniecie !!!
Juz sie nie moge doczekac. Zapraszamy maruderów- miejsca ciagle jeszcze sa!!!
![]() |
#47 |
Senior Member
|
![]()
Jeśli nie możecie przyjechać na cała majówkę to ZAPRASZAMY choć na jeden dzień!!!
Będą spacery, możne psia kąpiel w jeziorze i grill! Mój telefon : 506 355 191. No i jedna gorsza wiadomość: nie udało sie nam przygotować marszu ![]()
![]() |
#48 |
Galicyjski Wilk
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Senior Member
|
![]()
No
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Tmave Zlo
|
![]()
Ja nie. Dziecko i tak trunkowe mam.
![]() |
#51 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
No tak, to są właśnie problemy z tym młodym pokoleniem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Member
|
![]()
Kasia- planujesz wycieczkę do Wdzydz? Jak w zeszłym roku- całą grupą, na obiadek, piwko, wieżę widokową i zwiedzanie "Skansn"?
I ruchanki oczywiście ![]() P.S. Zorany będą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Member
|
![]()
Jasne ze beda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Senior Member
|
![]()
My bedziemy z Urciem i Karolkiem 2 maja bedziemy na noc wiec jakby jakis spacer fajny dalo sie tez wtedy do bylibysmy bardzo wdzieczni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Spacer 1 lub 2 maja. Chyba 2.05 bo Urciowie będą!!!
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Member
|
![]()
Hurra!
Ale super ![]() Trzeba chleb i kratkę piwa przygotować na powitanie ![]() Kiedy przyjeżdżacie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Member
|
![]()
Ja tam tęsknię za ludzką kąpielą
![]()
![]() |
#59 |
Senior Member
|
![]()
No to "Tradycyjny spacer do Wdzydz na RUCHANKI" odbędzie sie 2.05.
A marsz na orientację " w poszukiwaniu zaginionego piwa" 3.05. A1.05. zajecia w podgrupach ![]() Terminy ustalone!!! A z tymi którzy zapisali sie na sesje foto ze swoim pupilem - umówie sie juz konkretnie na miejscu. Termin do wyboru - albo rano - albo wieczorem. Czas trwania sesji ok 1-1,5h. Zabierzcie jakies piszczace zabawki, cos co Wasz pies lubi i smakołyki. Mozna zabrać dla siebie drugie przebranie. Ja zabiorę zabawki Gappaya do gryzienia - i możne coś fajnego nam wyjdzie.
![]() |
#60 |
Senior Member
|
![]()
Poczekamy na Was. Spacer do Wdzydz będzie 2.05 . O której bedziecie??? Najlepiej tak około 9:00 rano??? Lub nawet wcześniej!
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|