Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Zdraví a výživa

Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní...

Thread Tools Display Modes
Old 09-01-2006, 23:05   #2
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel
Default ČsV a děti, žrádlo na cestách

Quote:
Originally Posted by Shadowman
1) Mám zájem si pořídit CsV, zatím ještě nemám děti, ale v budoucnu určitě budou, proto bych se chtěl zeptat jak CsV reaguje na přírůstek do rodiny a jak se všeobecně chová k dětem.
Psychicky normální a normálně vychovaný pes nereaguje na děti nijak nenormálně . Ale předem upozorňuji především na to "normálně vychovaný".

Quote:
A jaký je rozdíl (pokud je) v chování psa a feny.
Já osobně jsem si nikdy v tomto směru nevšiml nějakých zásadních rozdílů. Prostě dítě v rodině je člen smečky a tak se k němu i chovají.

Quote:
2) Pokud bych krmil prirozenou stravou (což mám v úmyslu), jak řešíte tento problém na dovolené ( několikadení výlety) kde není možné mít např. maso sebou. Dá se dočásně krmit granulemi a jak na ně psi reagují nebo jiný spůsob.
Já vozím zmrazená kuřata v termoboxu. Pokud jsou skutečně dobře zmrazená, vydrží mi tak na první 3-4 dny. Potom už začínají být cítit, což ovšem pro psy není problém (spíše pro mne ). A pokud jedu na delší dobu, tak v každém obchodě i v té nejmenší a nejzapadlejší vesničce jsem vždy bez problémů sehnal buďto slepice nebo kuřata. Jakákoliv změna diety je pro psa těžkým zatížením jeho metabolismu a vůbec bych ji nedoporučoval.
Pavel jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules