Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > _Administracja

_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi....

Thread Tools Display Modes
Old 11-03-2012, 23:21   #11
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by z Peronówki View Post
Gaga, w chwili obecnej to Ty wszczynasz jakas prywatna wojenke uzywajac diabelnie kiepskiej wymowki.
Spokojnie-ja nie wojuję i nie szukam wymówek-nie muszę i nigdy nie musiałam . Znaczki (_?_) oraz (_!_) stawiają psy nimi oznaczone w bardzo kiepskim świetle. Można komuś zrobić dużą krzywdę i jesteś tego w 100% świadoma. To nie jest działanie nieprzemyślane. Ale bardzo złe, więc piszę to wprost.
Zadałam proste pytanie i odpowiedz na nie: czy posiadasz dowody, pozwalające na poddawania w wątpliwość pochodzenie psów, które zostały w taki sposób oznaczone w bazie?

Quote:
Bo gdzie masz tam jakies kundle za jakie ja jestem odpowiedzialna?
Gdzie ja napisałam, że Ty jesteś za nie odpowiedzialna? To bajkopisarstwo czy histeria?;p Trzymaj się tematu, proszę.

Quote:
Gdzie Ty w ogole widzisz jakies kundle? Bo ja tego nie widze.
Poza tym znalazlam podobny znacznik przy szczeniaczku po K-lee (http://www.wolfdog.org/site/pl/dbase/d/15695) Teraz jestem niesamowicie ciekawa w jaki wymyslny sposob udowonisz mi i Gii, ze prowadzimy ze soba jakas wojne. Dodatkowo nic o tym nie wiedzac. A moze dowiem sie zaraz, ze cierpie na schizofrenie?
Pogratulować bałaganu w bazie w takim razie. Jeśli jedna odpowiedzia na moje zarzuty jest BAŁAGAN to jest to jakieś wyjaśnienie-choć bardzo kiepsko świadczy o administratorach bazy i samej bazie.

Quote:
A co do wojowania...(CIACH)
Lepiej dla Ciebie abym nie komentowała, naprawdę (możesz nie dziękować)
Litościwie więc pozostawię bez komentarza.

Wracając do tematu: możesz mi jasno wytłumaczyć po co sa te szalenie ważne oznaczenia przy psach i jakie masz dowody ma to, że dana hodowla jest oznaczona jako "hodowca mieszańców"? Pytam o DOWODY, nie Twoje widzimisię. Bo chyba jesteś w jakimkolwiek stopniu wiarygodna, hę?

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。

Last edited by Gaga; 11-03-2012 at 23:23. Reason: literówki
Gaga jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules