![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Rybka - pomogę Ci - tez będę na jednej i drugiej wystawie - bez psa - tylko z aparatem. Wydrukować deklaracje - czy ty to zrobisz???
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja mogę kilka druknąć, Ty też druknij- na wypadek jakby któraś zapomniała
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Ja będę w Rzeszowie, mogę wydrukować kilka deklaracji, choć w GI nie jestem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Chyba w kwestii zbierania deklaracji, nie ma znaczenia, czy jest się w GI czy nie.
![]() Każdy kto chce się zaangażować /będąc na jakiejś wystawie/ niech działa. Tylko, aby do Waszej akcji nikt się nie „podpiął”(*) dając inne deklaracje.... ![]() Żeby się potem nie okazało, że ktoś nie jest w tym Klubie, w którym myślał, że jest.... ![]() (*) -kiedyś była „afera”- do WOŚP podpiął się Caritas -podobno zebrali więcej niż zwykle, bo „babciom” było wszystko jedno: puszka jest puszka, a cel szczytny... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
OK - " mówisz masz"
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Super.
Ja dowioze zestaw na nocna. Jesli cos zostanie moge Wam dac - to moze znajdzie sie jeszcze ktos kto nie podpisal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]()
Czy jest istotny czas podpisania tej deklaracji? Mnie na tej wystawie nie będzie, w najbliższym czasie za bardzo nie planuję też na żadną pojechać, a deklarację mimo wszystko chętnie bym podpisała. Planujecie je wysyłać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Mozna podpisac kiedy sie chce i wyslac do mnie.
Wystarczy wydrukowac ze strony: http://czw.pl/wstap-do-klubu/ Jest tam tez podany moj adres (Anna Gałązka ![]() Czesc ludzi wlasnie w ten sposob zrobilo i deklaracje sa juz u mnie ![]() Zachecam, bo jak uda sie ruszyc z Klubem, to moze byc tylko lepiej :P
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 07-02-2012 at 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Distinguished Member
|
![]()
A to super, w takim razie podeślę, dzięki za odpowiedź :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|