Vai indietro   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Rispondi

Strumenti della discussione Modalità di visualizzazione
Vecchio 01-28-2012, 01:36 AM   #141
maria
Junior Member

L'avatar di maria

predefinito

Quote:
Originariamente inviata da God Of War Visualizza il messaggio
Wierz mi, nie przekupią, tu gra toczy się o wyższą stawkę niż kasa.
Mały off top: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...09962248_n.jpg
a dla zainteresowanych aktywnością Ann - https://twitter.com/#!/AnonymousWiki nie wiem czy się trzeba logować, to jest jedyny oficjalny ogólny profil Anonymous. Expect us.
no to podtrzymałeś nadzieje, bo przez te fałszywki z napisami Anonymus napatrzyłam się tylko na manipulacje. choć ludzie wcale w nich fałszywek nie widzą, co najgorsze, ale przynajmniej dzięki temu nie tracą ducha

ciekawe kto tych od podmiany strony wystawił. happyninjas - od razu się z policją kojarzy, a tym bardziej, ze zrobili dopisek o dziecku i handlu narkotykami, czyli znają jego prywatne życie, jak i zakamarki handlowej działalności, a ponadto stworzyli jego portret psychologiczny... czyżby jakieś skrzywienie zawodowe? to najbardziej pasuje mi do działań służb. a przez opisane kradzieże mógł być na celowniku policji od dawna.

wypatrzyłam, że kiedyś udzielał się na forum hakerskim, po czym zniknął, okłamując wszystkich przy użyciu koleżanki, że zginął w wypadku. dociekliwi uczestnicy forum doszli do prawdy, jedni poczuli się ośmieszeni, inni oszukani, w kazdym razie to zagranie napewno nie przysporzyło mu przyjaciół w tym środowisku. gorzej byłoby jednak, jesli happyninjas to policja, która tym zagraniem pokazała, że środowisko nie jest zjednoczone i każdy każdego może wsypać.
maria jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 01-28-2012, 02:05 AM   #142
God Of War
Kawał ch*ja

L'avatar di God Of War

ubicazione: Gdynia/Stargard
Invia un messaggio tremite Skype a God Of War
predefinito

Nie zdziwie sie, jesli masz racje co do happyninjas - Anonimowi atakuja strony OFICJALNE, nie robia durnych podrobek tych stron o podobnych adresach, bo i po co? Jednakze, wiele osob, w tym ja, nabralo sie ta mistyfikacje, wiec chcac nie chcac troche pomogli Anonimowym, bo chodzilo glownie o to zeby pokazac, ze zadna strona nie jest bezpieczna, przynajmniej ja tak to odebralem - na zasadzie kto nie z nami, ten przeciwko.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek.
God Of War jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 01-28-2012, 10:54 AM   #143
maria
Junior Member

L'avatar di maria

predefinito

ale teksty typu "handel narkotykami" czy "kradzież pieniędzy przez net" to równie dobrze może być podpucha, aby nikt za tymi ludźmi się nie wstawił, nie robił z nich bohaterów rewolucji, wszak wyeliminowali hakera-złodzieja pieniędzy-dealera, dlatego nikt się jego losem nie przejął. dla mnie ten tekst jest naciągany. i jeszcze to marne wrabianie kolegów z branży i robienie z nich donosicieli...
w komentarzach niektórzy piszą "Anonymus, jesli cię złapią, to wykupimy cię z więzienia", ale przecież nikt nie wykupi złodzieja i dealera narkotyków... nawet jeśli złapią "prawdziwych bohaterów" to dodadzą im na wstępie etykietkę morderców, narkomanów, złodziejaszków, i już żaden tłum się za nimi nie będzie ujmował...
Vecchio 01-28-2012, 11:55 AM   #144
God Of War
Kawał ch*ja

L'avatar di God Of War

predefinito

Anonymous nie kradną pieniędzy ani nie handlują narkotykami, najlepszy przykład jak dostali się do poufnych informacji o kartach kredytowych ludzi, którzy w jakiś sposób figurowali w bazie danych Sony i Visa (w tym ja) - jakimś dziwnym trafem mogli spokojnie opróżnić konta, a jednak nic nie zrobili, chodziło o ukaranie koncernu i każdy wyszedł na tym lepiej niż przed atakiem.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek.
Vecchio 01-28-2012, 02:48 PM   #145
revii
Junior Member

L'avatar di revii

ubicazione: Frombork & Sopot
predefinito

A to tak z przymrużeniem oka, również o "autorytecie" Hołdysa
revii jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 01-28-2012, 09:29 PM   #146
Puchatek
Senior Member

predefinito

Quote:
Originariamente inviata da revii Visualizza il messaggio
z przymrużeniem oka
Puchatek jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 01-29-2012, 02:08 AM   #147
maria
Junior Member

L'avatar di maria

predefinito

chyba jednak mają te dokumenty: http://www.mediarp.pl/polityka/anony...3100,2801.html

jest jeszcze jeden link, tutaj jest więcej:
http://fiatowiec.nowyekran.pl/post/5...aja-tajne-dane

Ultima modifica di maria : 01-29-2012 a 02:41 AM
Vecchio 01-29-2012, 03:09 AM   #148
God Of War
Kawał ch*ja

L'avatar di God Of War

predefinito

teraz tylko czekac na reakcje tuska i calej reszty POpaprancow :-)

I jest tez juz cos o Smolensku:
– Zaraz po katastrofie smoleńskiej (3 godziny) ABW na wniosek Komorowskiego wchodzi do domu zmarłych parlamentarzystów pod pretekstem zebrania DNA a zabrali dokumenty i laptopy.

Ultima modifica di God Of War : 01-29-2012 a 03:12 AM
Vecchio 01-30-2012, 02:46 AM   #149
maria
Junior Member

L'avatar di maria

predefinito

a ja sie zastanawiam ile czasu Ziobro poświęcił na znalezienie 76 foteli po 10tys każde Ciekawy jest też ten milard złotych wydany na szkolenia w krajach egzotycznych. i to szkolenie z ochrony polskich zabytków w Kambodży
choć miliard na wycieczki do krajów egzotycznych to takie dość małe straty w porównaniu do innych tam wymienionych...
miliard tu, miliard tam... a na wszystko inne brakuje...

Ultima modifica di maria : 01-30-2012 a 02:49 AM
Vecchio 01-30-2012, 03:00 AM   #150
God Of War
Kawał ch*ja

L'avatar di God Of War

predefinito

Dlatego tym bardziej ciesze sie, ze opuszczam kraj - ku lepszemu.
I wiele innych mlodych i nie tylko mlodych osob mysli podonie jak ja, a POpaprancy zamiast starac sie ludzi tu zatrzymac, np zwiekszajac pensje, albo obnizajac wydatki i podatki, wola robic po swojemu - taka mamy demokracje psia ich mac

Ultima modifica di God Of War : 01-30-2012 a 03:02 AM
Vecchio 01-30-2012, 06:03 AM   #151
God Of War
Kawał ch*ja

L'avatar di God Of War

predefinito

Za przeproszeniem, ale żesz ku*wa go mać...
http://kwejk.pl/obrazek/879442/piraci,z,sejmu.html - i kto mi powie, że to nie chorągiewka?
Vecchio 01-30-2012, 11:54 AM   #152
maria
Junior Member

L'avatar di maria

predefinito

Quote:
Za przeproszeniem, ale żesz ku*wa go mać...
http://kwejk.pl/obrazek/879442/piraci,z,sejmu.html - i kto mi powie, że to nie chorągiewka?
typowe po tym co wcześniej o nim przeczytałam teraz się temu nie dziwię
ten to wyjątkowo często się "nawraca"
Vecchio 01-30-2012, 07:56 PM   #153
God Of War
Kawał ch*ja

L'avatar di God Of War

predefinito

Kolejny przyklad na to, ze ci kretyni nie czytaja co podpisuja - rownie dobrze mozna im wyslac papiery pod tytulem "totalne zniewolenie polakow - politycy zarabiaja dzieki temu 50% wiecej" a w srodku ich podania do dymisji - moze warto sprobowac?
Vecchio 02-07-2012, 08:27 PM   #154
God Of War
Kawał ch*ja

L'avatar di God Of War

predefinito

Poki co ataki na rząd wstrzymane - poczekajcie natomiast do kwietnia, gdy to prawdopodobnie Donek jednak zdecyduje sie ten szajs podpisac - bedzie sie dzialo :-)
Vecchio 02-07-2012, 10:49 PM   #155
maria
Junior Member

L'avatar di maria

predefinito

Quote:
Poki co ataki na rząd wstrzymane - poczekajcie natomiast do kwietnia, gdy to prawdopodobnie Donek jednak zdecyduje sie ten szajs podpisac - bedzie sie dzialo :-)
chodzi o ratyfikację? podobno nie jest potrzebna ratyfikacja w Polsce, jeśli Unia ratyfikuje. z tego co zrozumiałam, to nawet jesli Tusk nie ratyfikuje, ACTA wejdzie w życie decyzją unijną. wątpię, by Tusk o takich rzeczach nie wiedział. fajnie mówić "nie" gdy już ono nic nie znaczy, a co najwyżej poprawia wizerunek... chyba, ze jednak coś źle zrozumiałam z tą ratyfikacją?
Vecchio 02-07-2012, 11:18 PM   #156
God Of War
Kawał ch*ja

L'avatar di God Of War

predefinito

bez roznicy, na kwiecen planowane atrakcje lepsze od tych, co juz byly
Vecchio 02-10-2012, 05:13 PM   #157
z Peronówki
VIP Member

L'avatar di z Peronówki

ubicazione: Późna
Invia un messaggio tremite MSN a z Peronówki Invia un messaggio tremite Skype a z Peronówki
predefinito

Zaczyna sie:
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...straszyli.html

Ja juz PTASIEGO nie kupie.... Wybiore inne MLECZKA....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 02-10-2012, 05:16 PM   #158
Narvana
love and terror

L'avatar di Narvana

ubicazione: Twardogóra/Gdańsk
predefinito

Czy bede musiala zmienic imie mojej suki, bo przeca m.in to nazwa linii lotniczych w Indonezji?
Kretynstwo...
Vecchio 02-10-2012, 05:37 PM   #159
God Of War
Kawał ch*ja

L'avatar di God Of War

predefinito

To ja Wam polecam poczekac do kwietnia, bedzie sie dzialo
Vecchio 02-10-2012, 08:56 PM   #160
Grin
Wilkokłak

L'avatar di Grin

ubicazione: Katowice
predefinito

Quote:
Originariamente inviata da Narvana Visualizza il messaggio
Czy bede musiala zmienic imie mojej suki, bo przeca m.in to nazwa linii lotniczych w Indonezji?
Nie, ale za każdym razem, gdy go używasz, musisz wstawiać na końcu znak R w kółeczku (jak to zrobisz, to już Twoja sprawa... )
Grin jest offline   Rispondi quotando
Rispondi

Strumenti della discussione
Modalità di visualizzazione