|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Kawał ch*ja
|
w przyspiewce akurat nie o "jablko" chodzi, lecz o meski organ
ja czekam do jutra, niech podpisza acta i niech swiatlo dzienne ujrza pewne kompromitujace dokumenty...
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
the Bright Side of Wild
|
a kto ma patent na wilczaki? a na ludzi?? może też trzeba będzie wykupić jakąś koncesje?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
the Bright Side of Wild
|
ACTA a artyści - z tego co rozumiem to to ma bronic artystów przed piractwem do tego stopnia, ze jeżeli nagrają płytę w wytwórni X to nie będą mogli swojego kawałka mamie internetem przesłać albo dać do posłuchania na swojej stronie :-) bo przecież należy on do wytwórni :-)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kawał ch*ja
|
dlatego nie rozumiem skretyniałego hipokryty hołdysa [celowo z małej] - od 11 lat nie wydal nowej plyty, sam w 2000 roku posiadal nielegalne oprogramowanie, a pruje sie o prawa autorskie? cos tu nie gra wg mnie i nie tylko mnie, ale wiekszosci internautow. Jak ktos juz tu wczesniej pisal - gdyby nie internet, to Polska nie poznalaby WIELU fajnych artystow, chociazby za sprawa yt - i to wlasnie wytwornie, a nie artysci na tym wszystkim traca, artysta dostaje za sprzedana plyte okolo zlotowki, moze dwoch - krzywdzimy artystow, ktorzy najwiecej kabzy zgarniaja za koncerty czy inne happeningi, czy wytwornie?
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. Last edited by God Of War; 26-01-2012 at 02:32. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Wzbudza to tylko żałość wiedząc, że "zapomniał wół, jak cielęciem był", a najbardziej mentorskie bogobojne matrony za młodzieńczych lat niespecjalnie "wianka" pilnowały... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kawał ch*ja
|
Jak dla mnie skretynienie - na miano autorytetu trzeba sobie zasłużyć, a on na to nie zasługuje w tym momencie, bo bratając się ze zdrajcą, bądź jego poglądami, czy przyklaskiwanie takowemu, czyni go samego zdrajcą, a co za tym idzie - na szacunek nie zasługuje. Mam nadzieję, że nie wywołam tym subiektywnym wpisem wojny
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Polski rząd kłamie w sprawie ACTA:
http://wiadomosci.wp.pl/title,Szwedz...l?ticaid=1dce0 |
|