|
|
|
|||||||
| Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Z Sheya można wyciągać kłaki garściami. Ale podszerstek zgubił już jakiś czas temu- teraz wyłazi okrywowy. Generalnie bury wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Sexy sypnela sie pod koniec grudnia z okrywowego, teraz jest juz w swojej calorocznej normie-podszerstka nic a nic od roku.
Lezy w poscieli calymi dniami i nocami ... w zeszlym roku byla na dworzu do grudnia, potem z dnia na dzien przeprowadzila sie do lozka, a i tak wysypala sie dopiero w marcu. Siersc miala gruba, zimowa. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Urciowy tez gubi mnostwo klakow, gdzie sie nie polozy tam zostawia tego sporo, wyczesac mu tego nie moge, z samych majtasow kilka garsci wyczesalam a i tak sytuacja siersciowa sie nie zmienia, zupelnie jakby mu tych wlosow przybywalo zeby pancia musiala sie namachac szczotka
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
No to chyba faktycznie sie zmówiły
A od stycznia zaczyna obrastać i taką sierść - gęstą ma do następnego listopada. Nawet Oskar na przeglądzie młodych pytał sie ( a był to sierpień) czy ma futro zimowe czy letnie?? Do tej pory nie wiem
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Jak fajnie, a ja myślałam, że tylko mój Maxio jest "niemormalny"
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
To ja jeszcze dołączam. Cha zmieniła futro (tj. tak jej się wydawało
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
a ja się zastanawiałam co Wy tak o lnieniu piszecie aż do wczoraj... Baszti chyba czytała ten wątek i postanowiła szybko nadrobić zaległości co by się na tle reszty nie wyróżniać. A tymczasem koło 8 stopni na minusie
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
czuły barbarzyńca
|
Quote:
Pewnie mnie dzisiaj po pracy czulej przywita, bo pancia=otwarty cieply domek Przestal sie juz tak straszliwie osypywac, wiec licze na to, ze odrosnie, tylko pewnie to troche potrwa - zima minie do tego czasu |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|