![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
dokładnie :P nie jeden burek wiejski tak biega jak zobaczy że nei ma szans nogi nakrywają głowę a ogon kryje klejnoty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Opuszczony. Jak podkulony to obniżony zad. Wtedy tylne nogi robią takie zajęcze "kicki". To nie jest normalny bieg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Jeżeli można mówić o normalnym biegu w ogóle u wiejskich burków
![]() bardziej się śmiałem niż opisywałem zjawisko. btw. Last edited by Salvator; 18-01-2012 at 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Przy okazji- gdzieś widziałam w galerii fotkę Waszego tatuśka, o ile wiem-bardzo spokojnego, zrównoważonego psa...z kitą na chorągiew, a jakże! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Miovi nie brak ani temperamentu ani pewnosci siebie. nosi ogon na choragiew. na FB byla piekna fotka jak przebiega przed szeregiem innych samcow-jak Krol
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
A czy ja mówię o swoim ? Gadamy o wzorcu, nie widziałem nawet występów mojego bo mnie na wystawie nie było (byłem od 13) dla tego na filmiku jest Ela a nie ktoś z nas . :P My ogony nosimy wysoko
![]() fotka z zimy ![]() fotka z wakacji ![]() Last edited by Salvator; 19-01-2012 at 00:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
Nie wiem Konrad, ale bylam na wystawie i Cormak mial duzy problem z byciem tam. Moze w warunkach spacerowych bylo ok i jest ok, ale na wystawie, nawet przed budynkiem sie bal mocno. I nie mowie tego ze se wymyslilam. Bylam i widzialam.
To tylko luzna sugesta |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|