|   |   | 
| 
 | |||||||
| Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  13-01-2012, 14:30 | #1 | |
| Junior Member Join Date: Nov 2010 Location: Jablonec nad Nisou 
				 |   Quote: 
  Dneska jsem celou vycházku šli v pekelné vánici, chvílemi jsem měla co dělat, aby mě to neodfouklo a Dingo málem cestou zapadal, jak se mu ten sníh drží v kožichu a netaje  Měla jsem strach, že bude na konec vycházky tak bílý, že už ho ani neuvidím, ještě přes to husté sněžení  Tak můžeme udělat nějaký sraz u nás... akorát jestli bude takhle dál sněžit, tak za chvíli budeme na vycházku potřebovat sněžnice, oni tu pak už ani neuklízí chodníky, natož aby se dalo jít někam mimo město   
				__________________ www.jezek.vyjimecny.cz | |
|   |   | 
|  13-01-2012, 14:35 | #2 | |
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Praha 8 
				 |   Quote: 
  A Nessie se minulý týden koupala...      | |
|   |   | 
|  13-01-2012, 18:29 | #3 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2010 Location: Brno 
				 |   

My se s Branem taky hlásíme a snad dorazí i Ferry z Deštné hory. A já myslela, že se chystá komorní rodinná procházka a ona to bude taková sešlost   Tak snad se nám kluci neporvou   
				__________________ www.bran.estranky.cz | 
|   |   | 
|  13-01-2012, 19:20 | #4 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Potštejn 
				 |   

Tak snad to proběhne všechno v pohodě a na rvačky nedojde jen na přátelské pošťuchování a taky se moc těšíme na brášku   Jinak dneska nám nachumelilo tak to do zítra snad vydrží a budou se moct trošku vyválet ve sněhu  Hlavně jseme zvědavý kdo všechno nakonec dorází začínáme v tom mít trošku chaoz někdo odříká další se hlásí takže to bude docela převápko   
				__________________ http://besta.websnadno.cz/ | 
|   |   | 
|  14-01-2012, 20:20 | #5 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2010 Location: Brno 
				 |   

Procházka byla moc pěkná! Teď už spokojeně a s plným bříškem odpočíváme doma a nahříváme si pacičky  Děkujeme a těšíme se na další výlet 
				__________________ www.bran.estranky.cz | 
|   |   | 
|  14-01-2012, 21:22 | #6 | |
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Potštejn 
				 |   Quote: 

__________________ http://besta.websnadno.cz/ | |
|   |   | 
|  14-01-2012, 22:22 | #7 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2011 Location: Librantice 
				 |   

Moc se omlouváme, že jsme nedorazili. Manžel přijel z práce až v 6h ráno, dělal rozvoz z jejich plesu :-P. Navíc Baryčkovi se zase rozjel chronický stafilokok mezi prstama, takže by to na delší trasu nebylo. Tak si Dante užil sníh alespoň na zahradě :-). Jak jsem psala v předešlém příspěvku - rádi Vás uvidíme u nás v Libranticích na procházce do Býště ( až bude otevřená zahrádka v hospodě ). Tipuju to ale až kolem jara :-(. Chtěla bych Vás všechny poznat :-)
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |