|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Eeee
BTW, odkąd pies znajomej prawie sobie wyjął oko kolczatką innego psa podczas zabawy, mam duże opory, żeby puścić Zu do psa biegającego luzem w kolcach, które zazwyczaj latają sobie "w te i wewte" dookoła szyi rozbawionego futrzaka. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Mówię, mi też kolczatka średnio pasuje... Dlatego cały czas próbuję namówić mamę na szelki... Miał wczoraj też zwykłą obrożę, ale zjadł... :P
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
czuły barbarzyńca
|
Quote:
A tak na serio - zwykła obroża, bez wyszytego imienia, tez jest ok, oby miała mocne zapięcie (coby wilczak się z iej nie wypiął) I na szkolenie w szelkach nie masz co iść, chyba że to tropienie. A i tutaj mogą być inne, mniej lansiarskie. Ja kupiłam juliusy, bo mi się podobały, bo wygodne i solidne, bo nie potrzbowałam ich do sportu, bo byłam przy kasce, bo mimo wszystko jestem trochę gadżeciarą. Ale gdybym potrzebowała szelek BARDZO i nie była przy forsie (czyt: wisiała rodzicom na garnuszku) - zrobiłabym je sama albo poszukała tańszej alternatywy w sieci Internet. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
oby szelek nie zjadl tak szybko... dla zjadajacych psow moze warto cos tanszego? szelki mozna jesc odwacac sie do nich, pozatym z kazdych szelek da sie wyjsc jak sie chce...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
I obrone - tu tez czesto sie je stosuje....
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Raczej nie zjada tego co ma na sobie... nie wiem jak - nie przyłapałam go - dobiera się do tego, kiedy siedzi sam w przedpokoju
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
Quote:
. Szelki mozna kupic, my tez mamy co prawda Manmata bo po przemysleniach zdecydowalismy sie ze julius mimo ze ladny nie dla nas. Z Manmata jestesmy zadowoleni, szczegolnie ze smyczy z amortyzatorem i pasa, ale szelki tez sa dobre i milusne choc jeszcze rzadko uzywane bo ja preferuje obroze
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Juliusy to szelki o spacerowania i szpanowania. na obrone musza byc wygodne przy ciagnieciu czyli Y na klatce.
potwierdzam, ze wilczak nie przestaje przegryzac tylko czeka na drozsza smycz. moja byla z ABS lans i wygoda jednoczesnie: http://pelna-miska.pl/pl/p/Ruffwear-...-L-czarna/2908 uzywal ktos kamizelek chlodzacych? http://pelna-miska.pl/pl/p/Ruffwear-...ler-Large/2990 Last edited by jefta; 09-01-2012 at 00:10. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Plessowy wilczak
|
Z serii "udostępnione na FB"
![]() tutuł: ''they apply just a little pressure''? yeah right!
|
|
|
#12 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
![]() |
| Thread Tools | |