![]() |
![]() |
|
Veisimas Informacija apie veisimą, selekciją ir vadas.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
na, kol kas apleido 4
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Vajėj, tik dabar pamačiau temą. Kokie juokinguoliai, Rei pilkoji kokia įdomi, bet man tai gražiausias Reiko žvilgsnis
![]() ![]() ![]() ![]() Gabi, kada tu vilką turėsi, m? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
nu pasikeitus planam dar kauniete viena atsirado, o kitos dvi ( JEI planai nesikeis) skrenda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ne, ne, aš apie tuos, kurie jau gyvena pas šeimininkus, tai kurioj Lietuvos dalyje stūgaus?
![]() ![]() Last edited by vike; 10-01-2012 at 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ner pajury ner, tik siaulia du turi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Opa, Šiauliai du! o aš čia vasarą kažkada stebėjaus kai Šiauliuos vilkelį mačiau
![]() ![]() Vike, geras klausimas, kitas klausimas ![]() ![]() Tiesa, yra galimybių, kad po kokiųųų 5 metų gal Klaipėdoj gyvensu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Oooo, tebūnie pasveikinti visi R vados velniūkščiai! Smagu, kad mūsų Vilniuje net keli, bus su kuo padūkti ir papramogauti. Mano žiniomis, broliukas Gauriukas įsikūręs Justiniškėse, aš pati - Šeškinėje, tad reiks kokį savaitgalį kviesti vilkų kompaniją į DIDELĮ meetą kur nors ant balto sniego (jei tik laikysis tie laukiami žiemiški orai).
Manasis Rūkelis auga, stiprėja ir drąsėja. Ne itin mėgsta pasilikti vienas namuose, kai šeimininkė jam duoną uždirbinėja, bet po to dėmesio gauna į valias. Tad jei mokėtų šnekėti, manau nesiskųstų ![]() P.S. įkelčiau ir čia kokią fotografiją, bet ne naujokams tą mokėt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ir Brukne
|
![]()
Šiauliai dar turi Laumę...
|
![]() |
![]() |
![]() |