![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]()
Rana nie chce zacząć się zrastać? Może sunia ma jakiś problem z krzepliwością krwi, sprawdzaliście od tej strony?
Pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki, żeby Frajerka jak najszybciej z tego wyszła |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Za przerwaną skórą jest spora dziura więc najpierw ona musi powoli zacząć się wypełniać. Zresztą teraz nie może zarosnąć, bo dzięki dziurom cały czas się płyn z krwią sączy i naturalnie oczyszcza. Najbardziej przerażająca jest możliwość martwicy skóry. Ona w tym miejscu jest bardzo cienka więc wszystko jest możliwe. Na razie jednak wolę się nie zamartwiać. Trzeba pozytywnie myśleć. Frajerka czuje się dobrze i tego się trzymamy. Musi być dobrze, nie ma innej możliwości.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
I tak trzymać!!! Będzie tylko lepiej!
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Minęło już kilka dni i na razie jest coraz lepiej, a na pewno nie gorzej. Okazało się, że w ranie jest gronkowiec, ale działają na niego wszystkie antybiotyki łącznie z tymi, które już dostaje. Szwy się rozeszły więc spróbowaliśmy jeden dzień bez, ale nie zdało to egzaminu. Więc znowu było szycie. Skóra jest różowa, bez oznak martwicy. Mniej już cieknie z rany. Sylwester spędziła spokojnie, uznając, że nie musi się niczym stresować i tak ktoś o nią zadba. Reszta była niestety mniej spokojna. Specjalnie dla Frajerki pani weterynarz zamówiła różowy bandaż w serduszka więc była wystrojona wczoraj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Uuu... Wystroiła się jak dama... :P I zdrówka w nowym roku dla niej! Baaaardzo dużo zdrówka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Niestety nasiliły się objawy bólowe u Mułcia. W tej chwili kuleje już na przednią łapę podejrzewam też problemy z kręgosłupem. Frajerkę coraz bardziej boli. Wydaje mi się, że z tej walki możemy nie wyjść zwycięsko. Proszę o kciuki, bo ja już w tej chwili jestem w rozsypce. Nie jestem w stanie siedzieć i słuchać jak ona piszczy. Postaramy się o silniejsze przeciwbólowe. Nie tak miało być.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
My z Urciem mocno trzymamy kciuki zeby bylo lepiej, wiem ze jest ciezko i latwiej mowic niz zrobic ale trzeba byc dobrej mysli. Duze buziaki i lizusy od Urcia dla Frajerki
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|