![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam chciałbym zaprosić wszystkich chętnych na wspólny spacer niedzielny.
Ponieważ ostatnio miałem problemy z dotarciem do was, a chciałbym poznać resztę Wilczego społeczeństwa ![]() Zapraszam do mnie na Ramże, niedziela 18-ego co do godziny dostosuje się do was. Samochody można zostawić na parkingu obok Asfaltowni |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nam też pasuje,to co 9:30?
To się Lolek ucieszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
No to tradycyjnie po mszy, bobry beda mialy czas sie żeby się lepiej okopac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spiderwolf
|
![]()
WITAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Gdzie jest Ramża wiem, gdzie jest radar na ramży też.
Czy do asfaltowni jedzie się od głównej w lewo miedzy polami do linii kolejowej i kawałek dalej ??- tego nie wiem, widziałem tylko na mapie sat. w tamtej okolicy jakies ustrojstwo przemysłowe, które mogłoby być asfaltownią. Ja muszę zwykle być w domu o 13stej, wiec jak ma to być taki 3 godzinny spacerek, jak zwykle, to wolałbym po mszy:-) 9:28:-), ale może trochę dałoby się przesunąć termin ,o jakieś 30min, na 9:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
My mamy do zaliczenia jeszcze jedno wyjście w niedzielę po południu więc między 13 a 14 musimy być w domu. Może "9:58" byłaby akurat? Proponuję żebyśmy spotkali się wszyscy w Rybniku i pojechali z Oktawią bo oni już tam byli (chyba), a my nie bardzo wiemy gdzie to jest.
Co o tym myślicie? Magda możecie dojechać do Rybnika i tam się z nami spotkać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Spiderwolf
|
![]()
My jesteśmy z Jasienicy koło Bielska Białej.Myślę ,że pomysł spotkania sie a Rybniku jest bardzi dobry,a potem razem w siną dal
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|