![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
Ale my tak teraz mamy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Przy wilczaku przynajmniej spora część właścicieli nie spoczywa na laurach a "coś" robi... labradory to też nie są "domowe kanapowe pupile", a niestety większość ludzi kupuje je dla dzieci bo to "bezproblemowe pieseczki..."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Nie wierzę w to, co widzę. Wy na prawdę twierdzicie, że wilczaki to absolutnie najnormalniejsze psy na świecie? Że nie ma różnicy w wychowaniu wilczaka i jorka? Że błędy popełnione w jednym i drugim przypadku są tak samo niegroźne? Odpadam z dyskusji
![]()
![]() |
#8 |
K-Lee Family
|
![]()
Jaskier, nie wmawiaj sobie, że masz wilka, a nie psa... nikt nie twierdzi, że z wilczakiem jest łatwo, ale dążymy do tego, żeby zrobić z niego "domowego pupila", ja już takiego na kanapie mam
![]() Uwierz mi, że widzę na codzień masę psów agresywnych, problemowych... i większość z nich to inne rasy, bo w wilczakach jednak panuje świadomość, że to trudna rasa (z czym się zgadzam), a w innych ludzie myślą, że pies się sam wychowa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
dla mnie wilczaki sa latwejsze psy niz niektore inne "wieciej domowe" rasy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Ja uwazam ze wychowanie yorka jest bardzo trudne. A bledy? Yorka podciagniesz do gory na szelkach i bledy nie beda klopotliwe. Kwestia masy ciala tylko.
Tak, nie uwazam wilczaka za wyjatkowa rase. Pies jak pies. Ma swoje za uszami, jak kazde stworzenie. Jedno przychodzi latwiej, drugie trudniej. Szkole bo lubie, ale juz od daaawno zakonczylam wychowywanie na domowe potrzeby ![]() Last edited by jefta; 12-12-2011 at 01:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
K-Lee Family
|
![]()
Otóż to... kwestia możliwości fizycznych psa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|