|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Galicyjski Wilk
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ngi dhla
|
Normalnie mafia się nam robi. Co te wilczaki się tak na ten Kraków uparły ostatnio?!
|
|
|
#3 |
|
Distinguished Member
|
Ostatnio??? Popatrz na to: http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/cat/0/2/1365
Krakowskie wilczaki nawet do szkoły przez jakiś czas razem chodziły http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/cat/0/8/1362 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilczy Duch
|
OOO ale tam przystojniaka macie! Nic tylko gdzieś muszą go pokazać!
Makota, pierwsze zdjęcie.. cudne! No to teraz musicie się pozbierać i znów watahą szaleć Mam nadzieję, dodać i naszej bandy (czytaj wszystkich obecnych w Kielcach Wilczych Duszków).. kiedy z Kielc dotrą moje zdjęcia.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
ojejku, chodziło mi raczej o konkretne miejsce, teren spacerowy... byłam milion razy na błoniach i żadnego wilczaka (oprócz brata Beryla) nie spotkałyśmy... mam pecha?
|
|
|
#6 |
|
Distinguished Member
|
Widać masz pecha
![]() ![]() Jako że blisko siebie mieszkamy umawiamy się Makotą przeważnie niedaleko domu, w różnych miejscach. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
a bo nas wszędzie pełno...
|
|
|
#8 |
|
Member
|
My też mieliśmy okazję spotkać Zacka kilka tygodni temu, przy czym był on pierwszym wilczakiem, jakiego na Błoniach spotkałam (a mam naprawdę czułe radary
Wcześniej nie miałam psa w Krk, więc rzadko tam bywałam, ale zdarzało się w ciągu ostatnich 4 lat, że szłam na Błonia tylko po to, żeby popatrzeć na psy i wtedy nigdy żadnego wilka wypatrzeć mi się nie udało, choć bardzo wytężałam wzrok Także chyba trzeba mieć też trochę szczęścia |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
'Wilk z baśni' :)
|
Quote:
|
|
|
|
#10 | |
|
Member
|
Quote:
Także latem na Błoniach nie bywam Ale cała wiosna - dzień w dzień. A i wcześniej, bez psa bywałam na Błoniach całkiem często. Nie tak regularnie jak teraz, ale jednak bywałam w nadziei, że jakąś czeweczkę dojrzę |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|