![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Tak się zastanawiam...
Sytuacja w zasadzie jest patowa /i przepychanki trwają, a Ci którzy mieli wątpliwości, mają jeszcze większe/. Tu Margo, tam Ela Wojtko. Ja chciałabym, aby np. za pośrednictwem Khana /nie znam Khana, ale chyba -jak czytam- jest w dobrych relacjach z J.W./ druga opcja powiedziała o co im "kaman" z tym klubem. Tzn., ja wiem, że właśnie trwa walka o "rząd dusz" /chociażby Ci nieaktywni członkowie ZKwP/ i "ważność" w rasie /forsowanie swojej opcji/. Margo jest czytelna -nawet ja, Puchatek, wiem, o co chodzi /i jestem "za", bo na tej drodze bardziej widzę dbałość o rasę i ten wzorzec u wilczaka bardziej mi odpowiada/. Ale tych "dziwnych dróżek" Eli, ni w ząb.... Jeszcze fakt, że stoi z Nią G.S.*, nadaje sprawie "upiornego" charakteru /to moje osobiste zdanie wyrobione na podstawie osobistych doświadczeń/. Ale może warto zaproponować konfrontację: przecież, kim kierują uczciwe zamiary, nie ma nic do ukrycia i potrafi walczyć o swoje racje... i jest szansa na rozwianie wątpliwości u stojących na rozdrożu... ... Wiem, że dla poniektórych moje słowa sprawiają wrażenie "misiowej" naiwności, ale kto spojrzy troszkę dalej będzie wiedział o co mi chodziło... ![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|