![]() |
![]() |
|
Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
kolik uz je prihlaseno pejsku do roudnice?!jestli to neni tajny...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Tajný to není, ale je to vyšší matematika...
Dopočítala jsem se třiceti tří.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Takže k tomu připočítáme obligátní smršť přihlášek na poslední chvíli plus něco na místě a bude to něco k padesátce.
![]() ![]() Jistě se i letos dočkáme případů kroužících po areálu kterak lev v bestiariu, jež se budou domáhat urychlení bonitačního procesu-děti doma pláčou, senilní babička potřebuje léky, manžel vyhrožuje rozvodem...... a vlčisko se promenáduje kdesi v Roudnici s podobně úchylnýma kumpánama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
tak to je se na co tesit
![]() jeste ze to placici dite budu mit po cely den s sebou na zadech ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
jeste jeden dotaz: kolik si mam pripravit na zaplaceni poplatku za bonitaci?
diky za odpoved |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Tak to nás bude víc
![]() Poplatek je 300,- pro členy KCHČSV a 700,- pro nečleny. No a když to náhodou chlupáč nezvládne tak se poplatek vrací a můžete to zkusit příště. Last edited by Adrian; 20-10-2011 at 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
jakej je časovej plán? Jako vo Frýdlande?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
kdyby se nepřijmali lidi na místě, ušetřilo by se času ještě víc... a mohlo by se začínat o hodinku později (ne všichni mají auto). Nech mi nikdo neříka, že se nedokáže předem rozhodnout, jestli na bonitaci jít nebo ne několik dní předem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
tohle se řeší už dlouho, u někoho to je asi chvilkové rozhodnutí, jestli jede či ne.U někoho rozhoduje určitě víc faktorů, háravé feny, nemocné děti, pojízdné auto. Hádám, že časem se bude dát přihlašovat jen předem, tohle se dělá teprve rok a lidí se to budou muset naučit. Jako všechno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
To klidně přitlač. Vyplnit třiatřicet tabulek není nic jednoduchýho, zvlášť když máš vypisovat čísla zápisu a podobný dobře zapamatovatelný údaje. Ještě, že na to mám dost času a klid doma. Na místě si to neumím představit. Já bych taky přihlášky na místě klidně zrušila. Na výstavu se taky musíte hlásit předem a dokonce i předem zaplatit a když nedorazíte, nikdo vám nic nevrátí.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Not so Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Na výstavu se taky musíte hlásit předem a dokonce i předem zaplatit a když nedorazíte, nikdo vám nic nevrátí.[/quote]
Nevim, ale srovnávat výstavu s bonitací mi nepřijde jako dobrý nápad. Mám za to, že cílem bonitace je sledovat plemeno, a vytvořením co nejvlídnějších podmínek pro majitele psů je motivovat na bonitaci příjít a zabránit tak množení bezpapíráků. Pokud budou za bonitaci poplatky jak na výstavu, nekompromisní přístup, zpruzené úřednice, ...ne každý je tak uvědomělý, aby na bonitaci šel. Spíš bych si kladla otázku, kde je chyba, že spousta majitelů čsv nemá potřebu stát se členy klubu, proč členové nechoději na schůze a musí se tak účast uměle zajišťovat zadržováním průkazů původu (nebo na co se to vždycky čeká), proč se nehrnou nadšení dobrovolníci na pomoc při organizaci (v jiných klubech např. na některých cvičácích to funguje), proč cesta na bonitaci je pro mnohé povinností a zabytým dnem místo těšení se na lidi stejného zájmu. Ale do toho já nevidim, to si musí zodpovědět vedení klubu a každý majitel čsv sám za sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|