![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
No pokud má takový názor, asi by měla vrátit diplom. Kupní smlouva je normálně vymahatelná smlouva, jako každá jiná. Snadnost jejího vymáhání je, stejně jako u každé jiné smlouvy, závislá na tom, jak dobře je napsaná.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
To nebude názorem, ale spíš zkušeností nebo vědomostí
![]() ![]() Nic méně by mě stále zajímalo, jestli už někdo někdy opravdu nějaké štěně právně zpátky vymáhal nebo tak něco, jestli to opravdu v praxi může fungovat ![]()
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Psal jsem už předtím, jestli někdo tak dokonalou smlouvu má, tak by si ji nemusel syslit, ale mohl by ji vrazit někam i pro ostatní
![]() Vždyť je to pouze pro dobro těch zvířat a chovu jako takového. No a to na co se ptala Kometa by mě zajímalo taky. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Myslím, že smlouvu, do které dal peníze a námahu, Ti nikdo nebude dávat zdarma na web. Ale možná je to téma pro Klub. Což kdybys na schůzi nebo na konferenci navrhl, aby Klub nechal zpracovat návrh smlouvy od advokáta a tu pak dal k dispozici členům ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
To není problém, navrhnout to můžu. Jen sem myslel, že pokud už ji někdo má, mohl by ji dát jako inspiraci. Beztak si tam každej upraví co potřebuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|