|
|
|
|||||||
| Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Došlo to tak daleko, že když jeden z nás přicházel domu - druhý ho se psem chodil vítat před barák, aby pes nedělal rámus, když vítá páníčka. (o takovejch věcech jako psí chlupy na společné chodbě - co ze psa popadalo než jsme vyšli schody do 3.patra - se radši ani nezmiňuji.) Takže opravdu vřele doporučuji řešit tohle radši předem, než pak koukat jak tele na nový vrata (jako já). |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Buď v klidu. My taky NEJSME NORMÁLNÍ. Čtyři psy ve dvoupokojáku a k tomu ještě kočku. A taky miminko. Čekáme, kdy se objeví sociálka (na popud některého starostlivého souseda).
O tom, že psy taky stavíme na stejnou úroveň s dětmi (co se hluku a rozumu týče) nebudu ani mluvit. Jenže ono to není jednoduché ani když se se sousedy předem domluvíš. Ti naši zprvu házeli psovi přes plot šunku. A teď si vymýšlejí čím vším jim znepříjemňuje život. Zahrnuje v to hlasité pití vody...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Musim rict, ze sousedi umi tak zneprijemnit zivot, ze se dost lidi kvuli tomu odstehuje nekam na samotu.Psa se samozrejme nevzda., Ale tlak je to velky, zvlast u psa, ktery ma problem byt doma sam a nauci se to treba az za pul roku. Nebo rok. Clovek je stresovanej a diky tomu i pes, no pak se to mota v kruhu...A tyhlety pronajmy jsou fakt zradny v tom, ze pokud na majitele zacnou tlacit sousedi a je jedno jeslti opravnene nebo ne, tak tu vypoved z najmu klidne da, aby mel klid....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Lidi vy mě docela děsíte! Bydlim taky v pronájmu (nezaměňovat s podnájmem) v baráku, kde mi majitelka bydlí o patro výš a zatím jsem stále od úmyslu "vlčáka sobě poříditi" neupustil, domácí koteček už má naprojektovanej, ale jak to tady tak čtu, měl bych si snad vytisknout nějakej dotazník a nacpat ho sousedům do schránek. A i tak si vlastně nemůžu bejt ničím jistej. Copak neexistuej nějaký rozumný řešení, jak se případným potížím vyhnout? Teda samozřejmě kromě pořízení vlastního domku na samotě (což bohužel z jistých důvodů není momentálnbě možné)?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Omlouvám se, to naše byl taktéž nájem. nikoli podnájem.
Last edited by Elsia&Benjamin; 29-07-2011 at 19:49. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Jsou to sice hrozné scénáře, ale člověk se na ně musí připravit a hodit je za hlavu, jinak by se z toho zbláznil.
|
|
|
|
#7 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Co dodat. Vyčerpávající.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
To opravdu doufej!! protože stěhování je věc, kterou čsv snáší opravdu špatně!!! Musí si zvykat kompletně na vše nové, nejen na to být sám doma, ale udělat si i to nové "doma". A v okolí nové kamarády..
Jo a i z puvodně milých sousedů dokáže příchod čsv udělat něco naprosto nepoznatelného! |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Member
|
Quote:
My měli v druhém bytě dost štěstí. Co poschodí, to pes a v jednom případě i kočky. Sice taky několik starších lidí..občas si někdo posteskne, ale s prvním bytem naprosto nesrovnatelné. Paní sousedka mě dokonce v dobrém upozornila, že mi pes doma strašně "brečí", ale že jim to fatk vůbec nevadí, že taky měli takového psa..tak jen mi to chtěla říct, abych o tom věděla. Pravda, fena už se taky trochu uklidnila. Tak či onak, je to strašně moc o lidech. Jak se říká, kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
tak majitel bytu vlastní celý dům, je to spíše menší dům o asi 10 bytech, nad námi mají sousedi dva ohaře, pod námi rodinka s dětma jorkšíra a ještě jsem potkala westíka. V domě bydlí samí mladší, chodící do práce (naštěstí :-) ) a rodinka s dětmi se stěhuje pryč v září, tak jsem zvědavá, kdo se nastěhuje místo nich. Jinak majitel se zvířaty problém nemá, ptala jsem se ho na to již při podpisu smlouvy, jelikož jsme v té době už měli kocoura, tak jsme taky museli vybírat byt podle toho, kde majiteli nevadí zvíře (což je občas problém). Takže z tohoto pohedu to mám zjištěné, je otázka, jestli to zvládnou sousedi :-). Snad jo a taky doufám, že se pak brzo už budeme stěhovat do vlastního.
chtěla bych i z toho důvodu štěně v létě, když skončím školu, abych štěně mohla naučit samostatnosti ještě před nástupem do práce. Budu s ním moct být déle doma a postupně ho na to zvykat, abych nedráždila zatím fajn sousedy... |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|