|
|
|
|||||||
| Výstavy psů Naše úspěchy na výstavách, jak ČSV připravit na výstavu, jak ho vystavovat... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Dziękuje za szybką odpowiedź
|
|
|
#2 |
|
Member
|
moze byt aj dobra fotografia kamerou - hlavne aby boli udaje na preukaze citatelne.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Dzięki wielkie
Jestem w trakcie wypisywania zgłoszenia tyle że mam problem Plemenna kniha : C.zapisu : Na drugiej kartce zgłoszenia też trzeba wypisać coś a ja nie wiem o co chodzi - Podl'a propozicii preukazujem tieto vystavne poplatky : ............. Pomóżcie
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
1. plemenna kniha by malo byt v Polsku "PKR"
cislo zapisu je rodowod numer 2. vystavne poplatky : opłat za wydanie - priklad - trieda dorastu (klasa szczeniat?) je 10€ - vypisuje sa pri platpe dopredu a treba prilozit kopiu dokladu, pri platbe na vystave netreba pisat nic - pozor suma je vacsia o +5€ no dufam ze som to napisal zrozumitelne |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Dzięki, tyle że ja jeszcze nie mam rodowodu Baldura. W Polsce w klasie szczeniąt można wpisać ''w przygotowaniu'', czy na tym zgłoszeniu też mogę tak wpisać ??
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
tak s tymto velmi nepomozem - pockame co na to povie saschia zahradnikova alebo zuzka melkusova
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Jeszcze raz wielkie dzięki
|