Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Różne

Różne O wszystkim co jest związane z CzW

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 21-04-2011, 10:17   #1
jefta
Call Me Sexy Srdcervac

jefta's Avatar

Send a message via Skype™ to jefta Send Message via Gadu Gadu to jefta

U mnie dokladnie odwrotnie. Przy okazji spaceru z posokowcem dowiedzialam sie ze jednak jest zwierzyna dzika na naszych trasach spacerowych! A ja po 4 m-ach od wyprowadzki beagle i zyciu tylko z czw stracilam czujnosc Natomiast krowy i konie skutecznie psuja radosc z wakacji na wsi maja taaakie fajne ogony jakby stworzone do wieszania sie i zabawy w Tarzana... Kury widziala tylko przez plot ale nawet nie mam watpliwosci co by bylo gdyby...
Old 21-04-2011, 11:30   #2
Skrzat&Bow
Junior Member

Skrzat&Bow's Avatar

Send a message via Skype™ to Skrzat&Bow

Quote:
Originally Posted by jefta View Post
Natomiast krowy i konie skutecznie psuja radosc z wakacji na wsi maja taaakie fajne ogony jakby stworzone do wieszania sie i zabawy w Tarzana...
niestety u mnie to samo... parę razy zamarłam jak zobaczyłam Bowa wiszącego na końskim ogonie...na szczescie konie u mnie nic z tego sobie nie robią, ale nigdy nie wiadomo po pierwsze a po drugie co koń to obyczaj...wiec próbuje wyplenić ten głupi zwyczaj...
Bow zdaje sie traktować konie jako kompanów do zabawy, tylko nieco wiekszych, zaczepia typowym ugieciem przednich łap i szybkimi ruchami głowy, chcac zaprosic do zabawy... zdarza mu sie pogonic za galopujacym rumakiem, oko w oko jest nieco bardziej pokorny. na szczescie. Najtrudniej jest jak siedze na grzbiecie i mam ograniczone mozliwosci odpedzenia drania. Pozostaje mi długi palcat)))
Skrzat&Bow jest offline   Reply With Quote
Old 21-04-2011, 12:57   #3
jackow
Junior Member

jackow's Avatar

Moja psinka już upolowała kreta, któego cudem uratowałem z opresji. W domu jest królik, ale nie ma mowy o ich wspólnym życiu. Klatka ledwo wytrzymuje ataki z góry. Na szczęście królik nic sobie z tego nie robi.
jackow jest offline   Reply With Quote
Old 21-04-2011, 16:48   #4
GRABA
Senior Member

GRABA's Avatar

Dziś zgłaszam mord na ryjówce

tj. myślę, że to było to!

http://darwilka.blogspot.com/

GRABA jest offline   Reply With Quote
Old 21-04-2011, 19:51   #5
Marcin L.
Junior Member

Marcin L.'s Avatar

na temat polować ja raczej pisał nie będę - ale jeśli chodzi o konie to ostrzegam, Barina straciła na szczęście tylko jedynkę po strzale z końskiego kopyta, sytuacja może trochę inna niż opisujecie, bo inne konie nie stanowiły dla Bariny problemu tylko te, na których jeździłem. Chyba kwestia zazdrości. Ale uważajcie z konikami, bo to nie krowy.
Marcin L. jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules