|
![]() |
#1 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
U mnie dokladnie odwrotnie. Przy okazji spaceru z posokowcem dowiedzialam sie ze jednak jest zwierzyna dzika na naszych trasach spacerowych! A ja po 4 m-ach od wyprowadzki beagle i zyciu tylko z czw stracilam czujnosc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Bow zdaje sie traktować konie jako kompanów do zabawy, tylko nieco wiekszych, zaczepia typowym ugieciem przednich łap i szybkimi ruchami głowy, chcac zaprosic do zabawy... zdarza mu sie pogonic za galopujacym rumakiem, oko w oko jest nieco bardziej pokorny. na szczescie. Najtrudniej jest jak siedze na grzbiecie i mam ograniczone mozliwosci odpedzenia drania. Pozostaje mi długi palcat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Moja psinka już upolowała kreta, któego cudem uratowałem z opresji. W domu jest królik, ale nie ma mowy o ich wspólnym życiu. Klatka ledwo wytrzymuje ataki z góry. Na szczęście królik nic sobie z tego nie robi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Dziś zgłaszam mord na ryjówce
![]() tj. myślę, że to było to! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
na temat polować ja raczej pisał nie będę - ale jeśli chodzi o konie to ostrzegam, Barina straciła na szczęście tylko jedynkę po strzale z końskiego kopyta, sytuacja może trochę inna niż opisujecie, bo inne konie nie stanowiły dla Bariny problemu tylko te, na których jeździłem. Chyba kwestia zazdrości. Ale uważajcie z konikami, bo to nie krowy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|