![]() |
![]() |
|
Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]() Quote:
Ale tak se hned nerozčiluj, že to vyšlo na tebe. ![]() V tvém případě mě akorát zaráží jedna věc, proč nejdeš s čubou rovnou na bonitaci, ale hlásíš se na svod? Má to sice těsně, ale vychází to, že by už na bonitaci mohla. Pravda, měl bys to o čtyři stovky dražší, ale zas bys to měl za sebou. Svod pro uchovnění povinný není, bonitace jo. A když půjde stejně nakonec, můžeš ji aspoň nechat pořádně přeměřit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja mam pocit,opravte me,pokud se pletu,ze na bonitaci ten RTG jeste za sebou mit nemusis.Ze vysledky klubu posle veterinar,az tam pujdete...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Asi tak nějak... kdyžtak se chovnost odloží než bude RTG. JEště k těm veterinářům... ne všichni posílají výsledky přímo klubu, já výsledek od MVDr. Deckera budu předávat teď na bonitaci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Pro udělení chovnosti je rtg. DKK a DLK nutný, v případě, že ho ještě nemáš, bude chovnost odložena a teprve po doložení výsledků se doplní. Veterináři většinou odesílají výsledky sami, ale leckdy ho vydají do ruky (zejména, když klient řekne, že jde následující víkend na bonitaci), to většinou záleží na dohodě. Já mám zkušenosti s dr. Duchkem, který nemá problém výsledek vydat, ale i poslat - dle dohody.
Jinak, jak správně podotkla Terka, od letoška je pro udělení chovnosti nutný jak posudek DKK, tak i posudek DLK (tedy loktů). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Na bonitaci lze samozřejmě přijít, i když RTG ještě nemáte, ale jak bylo napsáno, chovnost bude do jeho doložení odložena. Tzn. pes bude normálně zbonitovaný se vším všudy, ale chovnost mu bude přiznána až po doložení výsledků RTG. Karel Last edited by alexa; 13-04-2011 at 15:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|