|
|
|
|||||||
| Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |||
|
Junior Member
|
Quote:
Quote:
Karel P.S.: Pokud někomu můj příspěvek připadal "plamenný", tak se mu velice omlouvám. Reagoval jsem víceméně na informace uvedené ohledně možné účasti háravek na různých akcích, z nichž některé se nezakládaly na pravdě. Také jsem se snažil vysvětlit proč nelze pořádat bonitaci speciálně pro háravky a prezentovat svůj názor, že účast háravky při alespoň minimální ohleduplnosti jejího majitele nepředstavuje problém - konec konců, bylo tomu tak vždy, že na bonitaci sem tam nějaká háravka dorazila. P.P.S.: Quote:
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
[quote=bambas;372179]Jiste, ale pokud kvuli harani nebo necemu jinemu par svodu a bonitaci vynechate a pokud mate kupni smlouvu koncipovanou tak, ze do cca 2 let veku psa musi absolvovat bonitaci...tak tam s tou haravou fenou proste jit musite. A to, ze bude celou dobu mimo areal, nejak tim bonitaci nenarusi. Navic rad to umoznuje, tak nevim, co se resi.
No další věc co mi hlava nebere, jak někdo může podepsat smlouvu koncipovanou tak že do cca 2 let věku musí absolvovat bonitaci. Nesnesla bych,aby mě někdo nutil jít na bonitaci dřív než se rozhodnu, že je čas. Ale fakt to neber zle, řád to umožňuje, tak konec řešení, bonitaci si užij a ať dobře dopadnete |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Quote:
Ale tak se hned nerozčiluj, že to vyšlo na tebe. V tvém případě mě akorát zaráží jedna věc, proč nejdeš s čubou rovnou na bonitaci, ale hlásíš se na svod? Má to sice těsně, ale vychází to, že by už na bonitaci mohla. Pravda, měl bys to o čtyři stovky dražší, ale zas bys to měl za sebou. Svod pro uchovnění povinný není, bonitace jo. A když půjde stejně nakonec, můžeš ji aspoň nechat pořádně přeměřit. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|