![]() |
![]() |
|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Faina Vaidžiui prie tokio didelės balos.
![]() O aš šiandien apturėjau tokį pokalbį šunų aikštelėj su 6 mėn. haskį turinčia mergina: - Kodėl nusprendėte įsigyti haskį? - Šiaip aš norėjau mažo šuniuko. Tokio, kurį ant rankų galima nešiotis. O Kalėdoms gavau mažą šuniuką - haskį. - O tai kaip šuns energiją nuleidinėjat? - Oi, namie jis viską graužia. Paskutinis jo darbas - sofą sugraužė, visus jos vidurius ištraukė. - Gal su dviračiu ketinate važinėtis? - Prisibijau aš - tamposi jis labai. Šiaip sako, kad dviejų metų jie apsiramina, tai tada gal. - Į dresūros mokyklą ėjote? - Ne. Gaila ir šuns, ir šeimininkės fifutės. O tokiems "Kalėdų seniams", kurie norus išpildo, galvon maža duot. Galvoju, gal kokia nors TV laida galėtų papasakoti "Visą tiesą apie šunis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() Žinok, negana, neveikia, tie, kurie prieš įsigydami domisi, tokių nesąmonių nedaro. O tie, kurie nesidomi, tokių laidų nežiūrės... Pirmas dalykas ką reikia daryt, tai skatint veislinių šunų auginimą. Nes garantuotai haskis tos fyfos be dokų. Bile perka. Iš Kernavės fermukės, pvz ![]() O Bruknė vakar su Nabu buvo susitikus. Kaip jie upelyje davės nepavyko užfiksuoti, nes reikia kameros, ne fotiko ![]() Nabu: ![]() ![]() Bruknė: ![]() ![]() Ir Nabu bando nuvaryt Bruknę nuo sniego, o ji aišku negali nesivolioti jei yra dar bent lopelis sniego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Aciu Vaiva uz nuotraukas, smagiai gavosi
![]() ![]() Pasiziuriu i saviski slapia ir baisu prisiminti, kaip jis masinoje po salona davesi atgal vaziuojant ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Nabu tai mamkos kopija - Harkos pasvelnintas veidelis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Auu, skambtelk jei būsi Klaipėdoj, senai nieks Vaidžio nekankino
![]() ![]() ![]() ![]() Man tai truputį šokas, kur jūs ten Vilniuj tiek sniego randat? Blogai matyt žiemą iš kiemo varėt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() Kitose vietose yra va taip: ![]() Gaila kai Nabu žibutes uostė mano fotikas paslėptas buvo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
vike, šiemet pirmi džiazai bus kuriuos praleisiu nuo devinto festivalio....dar paslapčia suku planus, kaip atlėkti, ale su datom niekaip, nebent netyčia pasiklonuot eitų....
![]() ![]() klausykit, aš čia jau visai pėdsaką pamečiau....kiek dabar lietuviškų čekų yra ir kas kieno..?..kaip supratau, didžiausia koncentracija vilniuje, bet daugiau nieko neatseku....jau nekalbant apie identifikaciją iš nuotraukų.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|