|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Socjalizacji nie odpuszczamy, wprawdzie na rękach ale jest, już wkrótce drugie sczepienie, wtedy ze znanymi zadbanymi psami chętnie się spotkamy
A powiedzcie gdzie to się w Warszawie spotkaliście? co to za tereny? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Spotkaliśmy się pod Wawą, w Wilanowie.
Spotykamy się co weekend i jeździmy poza miasto a w tygodniu czasami w parku saskim. Oczywiście skład jest różny, raz większy raz mniejszy. A Ty gdzie mieszkasz? I jak się nazywa Twój piesek? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Gorthan Marrok, ja jestem z Bemowa ale całe szczęście mam samochód
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
W ten weekend jedziemy do Katowic, więc tez nie mozemy.
Ale kolejny jak najbardziej... My jesteśmy z Żoliborza. Jak chcesz możesz nas odwiedzić na polach mokotowskich, jestesmy w przedszkolu na zajeciach od 11 do 12 w soboty i niedziele. Moze bedziesz chciala zapisać swojego Csv na zajęcia... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Pola Mokotowskie to dopiero po komplecie szczepien - to niestety nie miejsce dla takiego malucha
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Od dwóch tygodni jestem szczęśliwą właścicielką Wilczaka -UZI Wilk z Polskiego Dworu,mieszkamy co prawda w Marianowie pod Lesznem ,ale prawie codzinnie jestem z Uzi na Bemowie bo tam pracuję.możemy się umówić na spacerek...... Zapraszam wszystkich na spacer do Kampinosu u mnie jest dużo terenu do spacerów |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Magdo, daj znać jak się umówicie. My chętnie się przyłączymy jeśli tylko będziemy dysponować czasem.
Marcin od Larsa |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
Dzięki za wczorajszy spacer Uzi padła ze zmęczenia......
pozdrawiam Last edited by UZI; 15-04-2011 at 09:10. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
Witam! Mam pytanie, czy w ciągu długiego weekendu planowane jest spotkanie? Może udało by się nam dotrzeć na nie z Wandalem?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
czuły barbarzyńca
|
Aha, dzisiaj z Maćkiem zwiedzilismy piaskowe łachy na wysokości Łomianek - jest super, nastepnym razem wiślany spacer u nas
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
witam! Łomianki to też fajne miejsce - doskonały serniczek z cukierni po schodkach - mniam (kolejny powód do spotkania) wilczastych - Wandal
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Spiderwolf
|
Hej ,tak sobie czytam o tych Waszych Stołłłłycowych spacerkach i normalnie zazzzzdrościć zaczynam,że jest już Was dużo Wilczakoludziów
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Tmave Zlo
|
Anula, gdzie Wy w Łomiankach nad Wisłą (wnioskuję z łach) macie teren bez ludzi! Farciarze! Ja tam tylko las mam obcykany i z mojego zawsiówka śmigam do kumpli Dewi...
|
|
|
#19 | |
|
czuły barbarzyńca
|
Quote:
Tu niestety widzielismy slady quadow, spotkac mozna miejscowego rybaka, rowerzystow na wale, ale na lachy malo kto wchodzi, poniewaz trzeba sobie zmoczyc nozki w czarnym błocku, zeby tu wejsc, no i taka sztuka sie pewnie nie uda przy wysokim stanie wody... |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Member
|
OBA SAMCE, czyli historia pewnej znajomości
Eury wyczaił, że wśród panienek i młodziaków jest już "nahormonowany" Bies... ... i próbował wyłuskać go ze stadka... ... młodzież oddalić się nie chciała, więc doszło do grupowej orgietki ![]() Eury poszedł na sznurek..., ... ale cały czas Biesiaka namierzał.... ![]() .... a nawet trochę się nad nim pastwił ![]() Krew na szczęście się nie polała, a i Biesowi udało się napastnikowi przyłożyć Anula, Euryś killerem nie jest... to tylko jego samcze ego |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| witam |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|