|
|
|
|||||||
| Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
U nás nebylo na výběr-štěně přišlo v době (čekala jsem na něj), kdy jsem si nemohla vzít dovolenou (jen v případě životní nutnosti-to má pak pes přednost před vším), takže jsem si jí přinesla a druhý den hned byla sama doma. Ze začátku šílené scény při odchodu, cpala se se mnou, vybíhala ze dveří,skákala na okno, rvala žaluzie, ale jak jsem nekompromisně odešla, tak šla spát s výrazem "no tak nic no". Pan domácí mi hlásil, že je celou dobu ticho-aby taky ne, když po vyspinkání doma pracovala
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Chichi,tak z pohledu chovatelky:
Tak jak to pojala Anathema s Branem je velmi dobry pristup. Muzu jen a jen doporucit. Bohuzel vsichni stenici z tohoto vrhu jsou extremne zavisli a hlucni a vypocitavi a velmi dobre vi, jak si majitele obmotat kolem prstu (geny po mamince a babicce). A tak me budili jako malinci skritci vytim (a jinyma moooc fajn zvukama) uprostred noci, kdyz si vzpomneli, ze je nuda v Brne. Tady tohle vymrcovani lze bohuzel zvladnout jenom radikalnim resenim - vubec neslo o stres ze samoty, ale o proste vymysleni. No a jak to dopadlo s maminkou? Nebyli jsme dostatecne tvrdi, a uz se nam bude cely zbytek zivota valet v posteli (prestoze do sesti let byla jen v kotci, a po prvnim vrhu jsme to ukocirovali zpatky do kotce). ps:byli jsme na navsteve u Brana, Bran se sel vycurat na plinku a sam si sel lehnout do kuchyne, kdyz byl unaveny..Chapete to?! |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
![]() Jani a Sofušín |
|