![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
mellorn: Jo my půjdeme na dvanáctou. V 9 mi to přijde zbytečně brzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
a kdo se tedy dotrepe rano, kdy a kde presne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Od pracovnice v ZOO:
Sobotní sešlost chovatelů psů způsobila problémy u expozice vlků. V jednu chvíli zde bylo přes 20 psů a jejich majitelů, kteří rušili svou přítomností vlky i ostatní návštěvníky. Podobné návštěvy jsou nežádoucí. Nevíte někdo z těch co tam zůstali s RD, co se stalo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Mě přišlo, že se sešlost postupně v klidu rozešla. Ale asi si nepřejí aby se tam lidi a psi scházeli v takovým množství-?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Nevím o ničem zvláštním kromě toho, že se nás prostě sešlo celkem dost a řek bych, že jednou za rok to tý zoo za ty prachy určitě stojí. Ale kdo chce psa bít...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Co to ale způsobilo vlkům, se pokusím vyzjistit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Tak to, že vlci nechtěli žrát, bylo způsobeno přítomností velkého množství psů?
Nebo byl problém v tom, že velká sobotní návštěvnost v sluncem prozářeném dni u výběhu vlků vázla? Dělaly se tam zácpy? Kolik nás tam bylo, kteří bychom tam jinak nešli? To se zoo ty prachy ze vstupného nehodí? Nevěřím tomu, že by z nás byli vlci nějak zvlášť na větvi. A ostatní návštěvníci měli problém akorát rychle vytáhnout foťák. ![]() P.S. Jediný, koho naše návštěva vytrhla z běžné letargie byl lední méďa. A nemám pocit, že by tím nějak utrpěl, spíš, že byl rád, že se trochu pobaví.. Last edited by Adrian; 11-01-2011 at 13:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Poslala mi to kámoška, co to má od nějaké ošetřovatelky.Ptala se mě jestli sem zas nepořádala nějakou akci já. Zatím to tam nedávej, zkusím vyzjistit co to bylo. o co šlo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Tak se tím buďto nemá smysl zabývat nebo ať Ti pošle i její jméno. Možná by to chtělo pak probrat s vedením ZOO. Děláme všichni vše pro to, aby ZOO měla pro vlky sponzory (někteří i sponzorují) a tak by si asi chtělo vyjasnit situaci. Nemyslím, žeby 20 psů vlky jakýmkoliv způsobem mohlo rušit. Spíše mám s nimi opačné zkušenosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |