![]() |
![]() |
|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
K. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
http://www.arqeva.cz/
|
![]()
Držím palce, stále to mám na stránkách
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Narazila jsem na stránky města Kadaň, nevím jak moc to je aktuální:
Dasty: Československý vlčák asi 2letý. Poslušný a přátelský, ale nehodí se k dětem, hůř snese jiné psy a potřebuje kvalitní oplocení. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Je to kříženec, proto jsem smazal odkaz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
http://www.tobrok.sk
|
![]()
OT: keď sme už pri inzerovaní krížencov, prečo sú potom v ponuke dole vpravo inzerované aj psy s nápisom MIX? alebo NON FCI? teraz bol zoznam trochu redukovaný, no stále ú tam také psíky, hlavne z tej stránky, ktorá poskytuje pomoc týraným a nechceným ČSV. ako, mne to nevadí, ale potom prečo sú mazané príspevky o krížencoch z fóra a v inzercii byť môžu? či už aj to zatrhnete?
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Psi "MIX" jsem tam žádné nenašel a ani by se tam neměli objevovat. Pokud se něco takového stane, budu rád, když mne upozorníte. Psi "NON-FCI" jsou trochu jiný problém. Dlouho (roky) jsme diskutovali, zda budeme poskytovat prostor i chovatelům, keří chovají pod jinou organizací, než FCI. Nakonec jsme se shodli na tom, že ano. Jsou to stejní českoslovenští vlčáci jako ostatní. To, že podléhají jiným chovným podmínkám nic neznamená, protože ve většině zemí, kde se ČsV chovají pod FCI, žádné chovné podmínky neexistují, takže tito psi mají naprosto stejnou hodnotu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Neboj, toho mám už zkouknutého (toho z Kadaně), je to cokoliv jen ne čsv, dokonce ani kříženec s ním
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|