![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jo to tady je takový parson teriér, je to hrozně malé a bílé a má to neuvěřitelnou povahu. Nejen, že vydrží běhat s mým psem, ale dokáže jí lehce dát najevo, co může a co už ne. Začíná se mi ta teriéří povaha líbit :-)) Takže vím, že o velikosti to není.
Bohužel u nás v okolí ti pejsci si s ostatníma moc nehrajou, max si sednou na bobek ke svýmu pánovi a čekaj, až je odkulí dál... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Agyr (můj první pes), než dospěl a začal se rvát, používal na hraní především bulíky, pitbulíky a stafíky, protože mu byli ve hře rovní. Pamatuju si scénku, jak když mu bylo přes rok, uviděl na 20 metrů 5 měsíční bullteriérku, která seděla a koukala na své paníčky. Na těch 20 metrech nabral plnou rychlost a zezadu do ní vlítnul tak, že odlítla 5 metrů a dalších 5 se kutálela .... polilo mne horko a už jsem se chtěl těm lidem omlouvat, ale ta bulina hned vyskočila, oklepala se a začala se rozhlížet, kde je ten prima kámoš, co si s sní bude hrát pojejím
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rakša
|
![]()
Opravdu v tom Báro nejsi sama, taky mne mrzelo, když jsem zjistila že drsný kousací hry jsou u čsv spíš pravidlem, ale už jsem se trochu smířila.
Páníčkům říkám, že to je pouze hra a holt rozhodnutí je na nich. Pobaví mě, když pán chce odvolat svého pejska pryč, že mu Rakša ubližuje, tož přivolám Rakšu, a ouha - s ní přiběhne i do ní zahryznutej dovádějící pes a vůbec se mu nechce jít "do bezpečí" za pánem ![]() Teriéři jsou opravdu drsní, tedy aspoň ten jeden kterého pravidelně potkáváme, to je neuvěřitelný jak rovný parťák to pro Rakšu je, nic ho nezabije, nerozhází, spousta energie a má výdrž... takový malinký torpédo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|