|
|
|
|||||||
| Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
To je škoda, že jsem si na to tričko nevzpomněla, když jsme se u tebe stavovali...
Prosím zájemce, pište mi objednávky do mailu. Tady je snadno přehlídnu a nerada bych někoho ochudila. Díky moc. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Vážení zájemci o kalendář,
kalendář bude ve formátu A4 na šířku, cena 150 Kč + 50 Kč poštovné (nebo osobní převzetí zdarma), výhradně na jmenovitou objednávku oproti předchozí platbě na účet. První kolo objednávek (s předpokladem dodání pod stromeček) je do středy 8. 12. Pozdější objednávky jsou též možné, ale už bez záruky včasného dodání. Další info e-mailem, objednávky též na e-mail [email protected] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Ještě mě napadlo, názvy měsíců a dnů budou jen česky nebo třeba i anglicky? Pokud by ho chtěl někdo z našich zahraničních přátel?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Názvy měsíců jsou česky, dny jsou jen číselně. Musela bys zahraničním přátelům otitulkovat měsíce.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Uzávěrka další várky kalendářů bude 9. ledna. Dodání do 23. ledna.
Znovu upozorňuji případné zájemce, že kalendář je výhradně na objednávku a nebude k dostání na akcích (na rozdíl od propagačních předmětů klubu jako jsou trička, hrnečky apod.). |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Pro zájemce bude k nahlédnutí v sobotu v zoo Praha...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Poslední objednávka (a taktéž uzávěrka) bude 30. ledna. Dodání do půlky února a pak už zase příští rok...
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|