![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Istnieje takie zaburzenie i jest ono zaklasyfikowane przez miedzynarodową klasyfikację chorób (ICD-10) pod nazwą specyficzne trudnoci w nauce czytania i pisania...wiec nie tylko w Polsce chyba wystepuje
![]() a naduzywanie terminologii i zła diagnostyka to juz odrebna sprawa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
ja zamieniam "d" i "g" oraz "k" i "t" jak piszę ręcznie. Zamiast np. "wolfdog" napiszę "wolfgod" i nie dlatego, że nie wiem jak to powinno być. Nie widzę też tego błędu jak czytam napisany tekst. Chodziłam wiele lat na okropne zajęcia i tuż przed testem do liceum uznali, że jestem wyleczona i papierka nie dali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Heh :-) dla mnie zawsze byla, jest i bedzie to dosc dziwna "choroba", jako ze nigdy nie mialem trudnosci z ortografia
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Tak jak mowisz, komputer i Internet :-) niestety spora czesc moich znajomych nie patrzy co pisze, przez co wychodza niekiedy takie szyfry, ze nawet Enigma nie dalaby rady odszyfrowac wiadomosci i ukrytego w niej sensu...
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
A swoja drogą , co poniektórzy bardziej sprytniejsi , wiedza że takie papierki przed maturą sie bardzo przydają
![]()
![]() |
#7 |
Kawał ch*ja
|
![]()
nie wiem, nie znam sie :-) pamietam, ze podczas dyktanda osoby z dysleksja, czy dysortografia mialy sprawdzian rozniacy sie tylko tym, ze mialy wybrac slowo, ktore poprawnie sie pisze i jakies tam gramatyczne bzdety do tego :-)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Ta , takie papierki to dostała prawie połowa klasy drugiej podstawowej (szczyt głupoty) u mojego dziecka
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() jescze jedno co robi krzywde dla nas to.. KOMPUTER- z jego pomoca tez zaczynami i literki mieszac i pisowne zapominac- noo glupeje czlowiek przy pomocy techniki i tyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|