Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Thread Tools Display Modes
Old 04-11-2010, 11:10   #21
Mackie
Junior Member

Mackie's Avatar

Mellorn super ze ste to nakoniec zvladli

ja mam doma uz rok noveho "priselca" z ulice, cely cas nebol prakticky sam doma, ale stale s fenou (ktora sa uz naucila byt sama v klude), resp. ona bola v klietke a on mal vzhladom na demolatorske aktivity vyhradenu svoju izbu, kde si obcas poknucal
ked sa fena harala a jemu uplne preplo, 2 tyzdne som s nim bola sama v byte a cez den teda ostaval uplne sam, podla mna to nebolo "az take zle", ale niektori susedia to videli inac (to je uz ina story, susedia), hrozil mi odchod z podnajmu
teraz po harani som dala oboch psov do tej izby a je klud, obcas si pomrauci, ale ziadne vytie, ale uz teraz sa obavam situacie, ked bude musiet byt opat uplne sam, takze cez vikendy trenujeme, zatial skutocne len na cca pol hodinu-hodinu, a ked je chvilku ticho, otvaram ho

co sa tyka toho poknukovania, to robi stale, ci sa tesi, ci nieco chce, a neviem ho to odnaucit, lebo mu to neviem spojit ani s povelom ani so zakazom, takze ostava vencit v predstihu, hrat sa kym je ticho, atd. aby ani nestihol zacat
Mackie jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules