![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ahoj, tak jsem se musela podívat, co vlastně myslíš. Já bych tohle vůbec neřešila. Inzerující bude mít svůj první vrh, je vidět, že ani neví jak se reolupi píšou
![]() Reolupi nejsou ani lepší ani horší. Myslím si, že byli takový "mezník". před nimi měl takovou srst jen Colt Zepeř a vnesli do plemene "určitý typ", který se mě osobně velmi líbí a kvůli tomu mám doma samé Reolupky. Ať je jich (příbuzných reolupů) hodně nebo málo, stejně je doma budu mít a budu v tom pokračovat. Jo, mám to obtížnější, když hledám krycí psy. No a? To už je můj problém. V mojich holkách vidím Aliho a to je pro mě důležité. Reolupi neměli ani míň ani víc zdravotních či jiných problémů než psi z ostatních skupin. Jen byli trochu jiní než to, co bylo tenkrát na výběr a k dispozici. Škoda, že sem na WD nechodí ostatní majitelé reolupů (myslím tím oba vrhy, A i B), stálo by za to přečíst si taky jejich zpětný pohled na to, co pro ně znamenal jejich Reolup. Pro mě hodně a ovlivnilo mě to navždy. http://wolfdog.wbs.cz/Nase-idea.html |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|