|
|
|
|||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Może nie wiedziała, nie sprawdziła czy suka ma papiery, może powiedział że jest z hodowli,no nie wiem.Ale jestem pewna że jeszcze usłyszymy o tej suce bo podobno zostawił sobie psa.
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
O jeszcze jedno mi się przypomniało, a mianowicie sprawa ,,bieszczadzkich burasów'' iii jestem w 90 % przekonana że to te same psy, no chyba że u nas zaczyna się prywatna ,,po hodowlanka ''.Tylko nie pamietam , jaka tam była cena i część szczeniaków była chyba czarna ?Szkoda że na razie nie mogę się tam wybrać...
|
|
|
#3 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
suka prezentowana jako matka ,,bieszczadzkich burasów'' była dużo ładniejsza niż ta, a ojciec stary pies w czeskim typie, więc albo sciema ze zdjęciami albo jednak konkurencja teraz się ogłasza.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Plessowy wilczak
|
Ja pamiętam jednego miłego Pana leśnika do którego dzwoniłam w sprawie właśnie bezpapierkowych wilczaków i podejrzewam, że to ten sam koleś bo właśnie twierdził, że ma sukę z hodowli spod wieliczki i jechał na krycie specjalnie na słowację. Ale do głowy by mi nie przyszło, że może mu chodzić o Janę...
Cóż, zobaczymy jak ona się do tego ustosunkuje....
|
|
|
#5 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Jefta , popatrz na to zdjęcie suki przy wodopoju ,to ta sama suka co była przy burasach( a przynajmniej to samo zdjęcie).Boszz... jeśli to jednak nie ta suka to ja nie wiem ręce opadają
Właśnie leśnik ,bo ten pan też jest leśnikiem,więc o pomyłce nie może być mowy i to są ,,nasze'' majowe szczeniaki...
gryzły jak aligatory, szczekały jak suchotnicy Last edited by Miru; 13-09-2010 at 09:45. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Distinguished Member
|
Mam odpowiedź od Jany:
Quote:
Gdyby to była prawda, to prawdziwie rodzinne pieski ludzie by sobie kupili! ![]() Facet miał Janę przeprosić - przyznał, że nie przyszło mu do głowy, że ta informacja może do niej dotrzeć |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wilkokłak
|
Nie docenił Wolfdoga...
Super, w ten sposób praktycznie każdy reproduktor z zagranicy może się stać "ojcem" bezpapierowego miotu w naszym kraju. Ale co się dziwić; skoro faceta nie obchodzi ani los szczeniąt, ani przyszłych właścicieli, którzy będą nabywać u niego "super łagodne krzyżówki CSV i dzikiego wilka latającego po wsi", to raczej nie można liczyć na to, że będzie się przejmował tym, że szarga opinię rzetelnemu hodowcy. Nóż, nie; SIEKIERA się sama w kieszeni "otwiera"
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VIP Member
|
I podobnie jak nieprawdziwy jest namiar na "ojca " szczeniąt, nieprawdziwe mogą być zdjęcia- jak najbardziej ładnych i prawdziwych czw
W obecnej chwili sensownym wyjściem jest zgłoszenie naruszenia zasad do Allegro. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Nie rozumiem ,jak można podać nieprawdziwe namiary. Chyba musiał przejrzeć wszystkie hodowle na Słowacji, a przynajmniej te najbliższe,lub strzelać w ciemno.I myślał że to przejdzie.
Gaga ,bo wiesz u nas wilki to prawdziwi gentelmani . A co do zdjęć, to może faktycznie zrobić ,,międzynarodówkę'' i popytać hodowców?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|