|
|
|
|||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Nie chcę zniechęcać do dyskusji, ale przy okazji poprzedniego miotu na stronach hodowli Wilk z Polskiego Dworu pojawiły się podobne zaczepki. Tym razem zaczepka pojawiła się na wolfdogu. Nikt kto jest zainteresowany wilczakiem nie stawia sobie czy innym pytania sformułowanego jak w pierwszym poście.
Last edited by Khan; 09-09-2010 at 15:05. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilkokłak
|
Tak, ja też uważam, że im więcej postów w tym topicu, tym większą frajdę ma prowokator.
Nad odpowiedzialnym formułowaniem ogłoszeń może dobrze by jednak było przy okazji pomyśleć. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
"ale, jego nie można mieć od tak"
Można, można... widać to po ogłoszeniach psów do oddania /choćby na WD/. Można, można... co widać po ogłoszeniach psów do sprzedania po zaniżonych cenach lub bez papierów /lub to i to/. ... "Tym razem zaczepka pojawiła się na wolfdogu." Khan -czy to jest zaczepka, okaże się, jeśli >Ilona< odezwie się jeszcze /*/ i zostanie wzięta w ogień dociekliwych pytań. W zależności od Jej odpowiedzi będzie wiadomo, czy to niezorientowana w rasie kochająca mama, czy wirtual... Mam nadzieję, że >Ilona< jest tworem czyjejś wyobraźni -to mniej groźne dla potencjalnego piesia-"pluszaczka" /bez względu na rasę/... ... A swoją drogą jestem zdziwiona /jeśli to jednak nie wymysł rozdwojonej jaźni/... chyba każdy z nas, zanim stał się opiekunem wilczaka, "siedział" na forum i czytał, czytał, czytał /a i tak nadal potrafimy popełniać błędy/. Taki post, to "droga na skróty". ... /*/-może ma czas tylko w nocy -swoje posty napisała "głęboką" nocą Last edited by Puchatek; 09-09-2010 at 15:37. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Hmm...masz rację ale mi głównie chodzi o to co napisała -Ilona- że dopiero co dowiedziała się o rasie , na dodatek -Jej- córka chce miec psa który przypominał by wilka, i od razu chce mieć
|
|
|
#5 |
|
złośliwy krasnolud
|
Dla mnie 1 post jest prowokacja, ale serio nikt kto ma chociazby przydomek hodowlany nie mial do czynienia z rownie glupimi pytaniami na zywo/przez telefon wlacznie z 'po ile szczeniaki i czemu tak drogo'?
A co do "ataku". Jak sie wilczaki reklamuje jako wszystkomajace, wszystkoumiace idelane pieski do towarzystwa i rodziny i dla dzieci a nic nie pisze o pracy, systematycznosci i niezmiennosci i problemach ktore moga byc, to sam sie prosi.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|