Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Setkání a cestování

Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-08-2010, 11:18   #1
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by mellorn View Post
ja arwen bez kose mezi feny nepoustim,teda mezi ty,co nezna a brumla.to,jak kousla tu cubu a udelala ji ty diry- ono to nebylo nejak hluboky,ale zanitilo se ji to,tak to jeste kos nemusela nosit,to bylo poprve a dost me to prekvapilo,tejden predtim si s ni jeste hrala.hlavne si myslim,ze je dobry je brat mezi stejne pohlavi co nejvic a zabezpecit to tema kosema.nejvetsi chyba podle me je izolovat,problem to spis prohloubi. ja jedu kazdopadne k Rudovi Desenskymu ted 4/9 na free sobotu,ono se tam toho mezi 50ti psama dost vyresi a vzdycky mi poradil dobre.
Zatím je všechno jen ne izolovaná ale na free soboty se vážně nechystám, stačilo mi jedno bližší setkání sl idma od něj a mám to na dlouho dopředu v hlavě vyřešený já
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 25-08-2010, 11:53   #2
mellorn
Member

mellorn's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alissea View Post
Zatím je všechno jen ne izolovaná ale na free soboty se vážně nechystám, stačilo mi jedno bližší setkání sl idma od něj a mám to na dlouho dopředu v hlavě vyřešený já
ja tam jezdila od 3 mesicu arwen a socializace na psy se nam myslim povedla,co se deje ted je nejaky dalsi vyvoj.mnohem lepsi je tam zajet nejak komornejc,ale ja uz tam dlouho nebyla,skoro rok.musim priznat,ze mi lidi,kteri se tam vyskytujou zacali lizt na nervy.a nemyslim,ze za to muze RD,jeho styl prace se psama se mi libi,ale mam pocit,ze se nekdy potkavam s fanatikama a vetsinou jsou to holky. ale to jsme OT,o tom se muzeme pobavit treba na venceni,protoze me zajima jaky blizsi setkani si mela na mysli
mellorn jest offline   Reply With Quote
Old 28-08-2010, 13:20   #3
Czertice
Rakša

Czertice's Avatar

Jime proč jste nepřišli na sraz na tý Hostivařský?
Old 29-08-2010, 15:38   #4
mellorn
Member

mellorn's Avatar

tak venceni s Raksou probehlo celkem v pohode,nejprve ji teda arwen chtela sezrat a nakonec,kdyz jsme dosli k vode,tak se nechala premluvit a zacali si hrat. arwen raksu honila,ale nikdy nedohnala,raksa je teda znatelne rychlejsi.ale kos jsem ji nechala.kdyby si to tak mura nechala vysvetlit,ze je lepsi si hrat nez se rvat
Old 30-08-2010, 10:14   #5
JIM
Junior Member

JIM's Avatar

Quote:
Originally Posted by Czertice View Post
Jime proč jste nepřišli na sraz na tý Hostivařský?

Ahoj omlouvám se všem, z důvodu nenadále rodinné události jsem nemohl dorazit, bohužel na vás nemám kontaktní telefon a pes mi překousal kabel od internetu, takže jsem nemohl ani napsat, v PM zprávě zasílám na sebe kontakt. Příště určitě dorazíme, jsou věci, které bohužel nemohu ovlivnit.
JIM jest offline   Reply With Quote
Old 30-08-2010, 12:30   #6
mellorn
Member

mellorn's Avatar

a co tento vikend,chtelo by se nekomu provetrat vlcky? bud sobota nebo nedele...
Old 30-08-2010, 14:15   #7
Czertice
Rakša

Czertice's Avatar

Quote:
Originally Posted by mellorn View Post
a co tento vikend,chtelo by se nekomu provetrat vlcky? bud sobota nebo nedele...
Já bych větrala
Old 30-08-2010, 14:13   #8
Czertice
Rakša

Czertice's Avatar

Quote:
Originally Posted by JIM View Post
Ahoj omlouvám se všem, z důvodu nenadále rodinné události jsem nemohl dorazit, bohužel na vás nemám kontaktní telefon a pes mi překousal kabel od internetu, takže jsem nemohl ani napsat, v PM zprávě zasílám na sebe kontakt. Příště určitě dorazíme, jsou věci, které bohužel nemohu ovlivnit.
Dobrý, aspoň víš pro příště, že kombinace čévéčka (či domácího mazlíčka) a kabelů je nebezpečná Doporučuju wi-fi
Old 30-08-2010, 14:24   #9
JIM
Junior Member

JIM's Avatar

Quote:
Dobrý, aspoň víš pro příště, že kombinace čévéčka (či domácího mazlíčka) a kabelů je nebezpečná Doporučuju wi-fi
O těch kabelech to vím už dávno, tentokrát to ani nebylo schválně. Wi-fi je na prd. Každopádně se neomlouvám kvůli překousanému kabelu, měl jsem určitej problém, který byl bohužel dost zásadní a musel jsem mu přiřadit prioritu číslo jedna, kabel nepotřebuju k tomu, abych se dopravil na Hostivařskou.
JIM jest offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 12:08   #10
mellorn
Member

mellorn's Avatar

Tak jsme se nejak nedomluvili,ale nicmene je tu jeste prostor v nedeli.chtelo by se nekomu?
Old 30-08-2010, 14:29   #11
mellorn
Member

mellorn's Avatar

Quote:
budu OT,ale kdyz jsem bydlela ve starem bydlisti,tak jsme meli kabel od netu polozen jen na zemi. bejvalyho pritele mohl vzit cert,kdyz uz asi po dvacaty opravoval prekousnutej kabel od stenete.tak se nastval a natahnul to po stenach.aspon ho to prinutilo to udelat...
Old 30-08-2010, 15:05   #12
sdivokoukrvi
Member

pokud by ste něco podnikali v sobotu a arya náhodou přestane hárat, tak by sme se přidali
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules