Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Mimo téma

Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas...

Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2010, 17:19   #24
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Alissea View Post
Teď to asi nechápu zas já? jak vadí ti přístup? jakej? že se ptá lidí co mají čsv a nedává psa hned do hotelu?
Vše už jsem, dokonce opakovaně, napsal výše.

Quote:
Nevím jak to bylo v době kdy sis ty pořídil prvního vlčáka, ale v dnešní době bohužel nedovede skoro nikdo předvídat, co bude dělat za 14let, nebo jestli se náhodou neobjeví týden, kdy se vše zamotá a musí si sehnat urychleně hlídání, protože známí a rodina nemají čas.
Když jsem si já pořizoval prvního vlčáka, tak internet byl jen zábavou a nikoliv informačním zdrojem. Popsáno je to tady "Jak to bylo s Wolfdogem a stránkami KCHČSV". Takže jsem byl odkázán jen na sebe a také s tím, že na sebe budu odkázán i po celý život mých psů, jsem si je postupně pořizoval.

Quote:
A věř tomu nebo ne, ale i mi mladí a asi pro většinu úplně blbý a neschopní majitelé čsv, sme jim uspůsobili život.
To není věkem, to je přístupem.

Quote:
Já mohu s klidem říct, že mi snížila na minimum počet přátel, protože přeci jen, tahat sebou všude psa se většině lidem zdá ujetý a to je přesně to co dělám...
Tomu věřím, i mně se život změnil, ale tak jsem to chtěl a stím jsem si psy pořizoval. Za ty roky, co ČsV mám, jsem nikdy nemusel psa dávat na hlídání cizím lidem nebo do psího hotelu. A v minulosti se vyskytlo hodně mimořádných událostí. Já jsem roky pracoval jako ředitel pobočky zahraniční firmy pro ČR a SR a navíc jsem jezdil školit pracovníky po dalších státech Evropy, takže jsem hodně jezdil. Ale vždy jsem to musel uzpůsobit tak, aby bylo o psy postaráno. Psa s sebou třeba na nákupy neberu, ale v loňském roce jsme poprvé po 13. letech na 7 dní odletěli na dovolenou bez psů, protože dcera už je dospělá a mohli jsme je tedy svěřit do její péče. Prostě já soi myslím, že stejně, jako když si člověk pořizuje dítě, tak i u psa by měl na příštích přibližně 15 let počítat s tím, že mu bude muset 100% podřídit svůj život. Psí hotely nebo hlídání u cizích lidí jsou jen známkou toho, jak lehkomyslně si lidé dnes pořizují zvíře, i když k tomu nemají podmínky. Mám možná trochu jiný pohled na věc, protože jsem za ta léta, co provozujeme tenhle server už zažil nesklutečné příběhy a tak jsem k lidem spíše skeptický.
Pavel jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules