![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Witaj bezpieczna przystani Lei
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
I moze jakies fotki?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
będą fotki, będą
![]() narazie czasu nie mam, mała lazi za mną krok w krok i nie ma sznas na pstrykanie - zaraz jest jęzor w obiektywie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]()
Jak milo sie czyta takie tematy...
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Super ! A jak tam jej łapy , już nie wylizuje ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
ano właśnie - to ciekawostka i nie bardzo wiem co robić. Jak juz nadchodzi noc i czas spania, gania sie w kółko, gryzie łapy i ogon. Poza tym ma te łapy gorące (ale uszy nie). Wyraźnie ja atakują te łapy, zmasowany atak czterech
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilkokłak
|
![]()
Czytałam kiedyś, że takie ganianie w kółko, gryzienie ogona i łap, to raczej kwestia emocji, nie dolegliwość fizyczna. Pies w ten sposób może np. rozładowywać stres lub/i nudę. W przypadku suni ze schroniska nie ma się co dziwić, że mogła nabyć różnych "dziwnych" nawyków, gdyż tam jej stresu nie brakowało a i o jej rozrywki też raczej nikt szczególnie nie dbał.
Może to tak jest, że gdy Ty jesteś "na nogach", ona cały czas chodzi za Tobą, Ty zapewniasz jej zajęcia, gdy kładziesz się spać, ona zostaje "sama ze sobą" i wtedy włączają jej się takie odruchy. Może spróbuj jej dać jakiegoś gnata na "dobranoc", żeby się nim zajęła? Oczywiście to tylko gdybanie, jedno z możliwych wytłumaczeń. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|